Fešta od plivanja: Raslinski maraton ove godine slavi jubilej

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Plivački maraton Raslina ove godine slavi jubilej. Naime, jedno od najpopularnijih plivačkih natjecanja u Hrvatskoj, koje organizira Društvo športske organizacije Raslina, doživjet će svoje deseto izdanje, a poznat je i datum održavanja, 20. srpnja.

Na njemu su proteklih godina nastupali ponajbolji hrvatski ‘daljinci’, a njegova popularnost proširila se i van granica Lijepe Naše. Ono što krasi Raslinski maraton je atmosfera koja vlada na njemu. I zato mu se mnogi rado vraćaju, bilo kao natjecatelji, bilo kao gledatelji.

Po običaju i ove godine osim glavne utrke, one na 5.000, plivat će se i utrka na 1.500 metara, a održat će se i tri dječje utrke. Također, u Prokljanskom jezeru opet će se skupljati bodovi za Hrvatski kup daljinskog plivanja (Cro Cup), ali i za Global Swim Series ligu, čiji je Raslinski maraton ponosni član već nekoliko godina.

Valja istaknuti kako se nedavno pristupilo obnovi startnog mula, gdje je najveći šušur, a već su tiskane i uvijek originalne majice, ovog puta u muškoj i ženskoj verziji. Dakle, sitno brojimo do plivačke fešte u Raslini.


Pratite nas i na društvenim mrežama: