‘Faustovci’ Maja Ena Ljuba i Marko Fržop ukupni pobjednici XC Zimske lige Dalmacije, ‘Orlov krug’ prvi ekipno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što je proteklog vikenda odvožena posljednja utrka, saznali smo ukupne pobjednike XC Zimske lige Dalmacije. Dominirali su biciklisti i biciklistice dvaju lokalnih klubova, šibenskog BK Faust Vrančić i vodičkog BBK Orlov krug.

U ženskoj kategoriji na najviše postolje popela se ‘Faustovka’ Maja Ena Ljuba, dok je drugo mjesto u ukupnom poretku zauzela Tanja Barišić, članica vodičkih ‘Orlova’.

maja ena ljuba

Njezin kolega Josip Toljan slavio je u juniorskoj kategoriji, i to zahvaljujući pobjedi u zadnjem kolu.

josip toljan

U kategoriji 20-30 srebro je osvojio Carlo Petković iz BBK Orlov krug, dok je u kategoriji 30-40 dominirao Marko Fržop iz BK Faust Vrančić. U ovoj potonjoj konkurenciji srebro je uzeo član vodičkog kluba Dženis Čanjevac, a broncu ‘Faustovac’ Marin Pejdo.

marko frzop

carlo petkovic

I u kategoriji 40+ bilo je važno prezivati se Fržop. Naime, pobjedu je donio Joško Fržop, član Orlovog kruga.

josko frzop

Spomenuta dva kluba bila su najbolja i u ekipnom poretku, najviše bodova skupio je BBK Orlov krug, dok je drugo mjesto zauzeo BK Faust Vrančić.

Kažimo kako je ove sezone na utrkama XCZLD-a u prosjeku nastupalo 140 natjecatelja, a ukupno je kroz nju prošlo 547 biciklista i biciklistica iz pet zemalja.

(foto: Milan Balaban)  


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.