Ritmičarke Neba zasjale u Zagrebu

Eva Sršen zlatna na Christmas Cupu, Tonka Rupić srebrna, Ema Berišić i Marta Miškić brončane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Članice Kluba ritmičke gimnastike Nebo vratile su se u pogon nakon tromjesečne ljetne stanke. I pokazale da nisu ‘zahrđale’. Naime, s 14. Christmas Cupa u Zagrebu vratile su se s četiri odličja te jednim šestim mjesto. Sve to ostvareno je u jakoj međunarodnoj konkurenciji, s obzirom da je natjecanje okupilo 179 ritmičarki iz Kanade Bugarske, Norveške, Egipata, Indije, Izraela, Italije, Mađarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke i Hrvatske.

Klupska uzdanica Eva Sršen i u Zagrebu je nastavila u pobjedničkom tonu. Osvojila je zlatnu medalju u vježbi s obručem, u kategorija HOPES (2010.godište).
U istoj kategoriji njezina klupska kolegica Tonka Rupić okitila se srebrom, a ponijela je i klupski pehar za najvrjedniju vježbačicu. Bronce su, pak osvojile Ema Berišić, u kategoriji HOPES (2009.), za vježbu s obručem, te Marta Miškić, u ovom trenutku najbolja tehničarka Neba, koja je treće mjesto zauzela u kategoriji predjuniors.
 – Ponosni smo kao i uvijek na sve naše vježbačice koje su predstavljale naš klub u Zagrebu, zajedno sa trenericom Annom, koja nam je dala vjetar u leđa i potvrdu da smo i dosad radile dobru gimnastiku – kazala je predsjednica KRG-a Nebo Dragica Gulin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.