Španjolac morao stisnuti ruku Talijanu

Escobar nakon poraza od Hajduka: ‘Ovo je bila naša najbolja utakmica’Foto: ŠIbenski portal (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iako je Šibenik poražen od Hajduka na oproštaju od Šubićevca ove sezone, odigrao je dobru utakmicu i, složit će se mnogi, nije zaslužio ostati praznih ruku. Ali, nogomet se igra za golove, gosti su zabili, domaćin nije, a to je potencirao i Sergi Escobar, koji je morao stisnuti ruku svom talijanskom kolegi Tramezzaniju.

– Ovo je najbolja utakmica koju smo odigrali, ali nismo zabili, a tko ne zabije plaća. I poslije primljenog gola nastavili smo dobro igrati, imali neke šanse, ali iz jedne kontre primili smo drugi gol i bilo je sve gotovo. Ponavljam, zadovoljan sam kako smo igrali i općenito kako se radi na treningu – kazao je trener Šibenika.

Hajduku je ova utakmica bila puno važnija jer je tražio bodove u borbi za Europu. Međutim, narančasti su, pogotovo u prvom dijelu, bili puno aktivniji, složili puno više šansi.

– Da, igrali smo zaista dobro, s velikom željom da se na domaćem terenu oprostimo pozitivnim rezultatom. Nije išlo, ali ostaje dobar osjećaj zbog dobro odigrane utakmice – istaknuo je Escobar.

U posljednjem kolu Šibenik, koji je osigurao šesto mjesto ide na noge Dinamo, koji je osigurao novi naslov prvaka.

– Bit će teško, a od igrača ću tražiti samo zalaganje, da odigraju slično kao danas. Želimo li do kojeg boda morat ćemo iskoristiti svaku njihovu grešku – zaključio je Sergi Escobar, koji je izrazio želju da i sljedeće sezone ostane na klupi šibenskog prvoligaša.


Pratite nas i na društvenim mrežama: