Kapetan Crnice uoči drugog polufinalnog dvoboja s Novim Vremenom

Dragan Vuković: ‘Idemo u petak po finale, ne želimo se vraćati u Makarsku!’Foto: Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Crnica je na korak do povijesnog uspjeha. U svojoj četvrtoj sezoni u 1.HMNL jedna je pobjeda dijeli od plasmana u finale, a mogu ga osigurati dobiju li u petak na Baldekinu Novo Vrijeme. Podsjetimo, u prvom polufinalnom susretu Šibenčani su slavili u Makarskoj sa 3:1, što im je, inače, bila treća ovosezonska pobjeda nad Makaranima u tri odigrane utakmice. Očito im leže.

– Tako ispada, ali daleko od toga da je stvar gotova. Novo Vrijeme je vrhunska ekipa, koja igra svoju igru, ali smo mi pronašli recept za njih i za sada nam to prolazi. Nadam se da će tako biti i u petak i u dvokoraku ući u finale, jer treća utakmica u Makarskoj bila bi vrlo nezgodna – kaže kapetan Crnice Dragan Vuković.

Otkrio je i ‘recept’ za pobjedu u petak.

– Najvažnije je odigrati dobro u ubrani, jer iz nje sve kreće, iz nje se rađaju naše opasne kontre. Trener Perica će nas sigurno i ovaj put pripremiti za utakmicu na najbolji mogući način, a naš motiv je neupitan, svi jedva čekamo istrčati na parket i donijeti još malo radosti našim navijačima – ističe Vuković.

Prođu li u finale, čemu se duboko nadamo, Šibenčani će se za naslov prvaka najvjerojatnije ‘potući’ s Olmissumom. Omišani su u prvom polufinalu na domaćem terenu svladali Futsal Dinamo sa 3:1 i bilo bi veliko iznenađenje da ih modri zaustave. Kada smo ga u nedavno razgovoru pitali može li itko nauditi moćnom Olmissumu i ‘ukrasti’ mu titulu, trener šibenskog prvoligaša Mladen Perica samouvjereno je kazao – može Crnica!

Slaže li se kapetan s njim?

– Oni su daleko naša najbolja ekipa, odskaču po kvaliteti, ali mi smo ove sezone već pokazali da možemo s njima, pobijedili smo ih na Baldekinu. Dakle, iako bi Omišani bili favoriti u finalu i imali prednost domaćeg terena, na kojem su jako nezgodni, sigurno bismo imali šansu. Ali, idemo korak po korak, naše misli sada su usmjerene isključivo na Novo Vrijeme i utakmicu u petak koja nas može odvesti korak do sna – zaključio je Dragan Vuković.  Druga polufinalna utakmica na rasporedu je u petak na Baldekinu, s početkom u 20 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: