Dobra vijest sa Šubićevca, nakon Maleša uskoro će nove ugovore potpisati i Bulat i Vukorepa

Uoči subotnje utakmice s BSK-om na Šubićevcu, HNK Šibenik riješio se jedne brige. Naime, dokapetan Josipa Maleš produžio je ugovor s klubom na još dvije godine. A uskoro će, saznaje Šibenski portal, potpis na novi ugovor  staviti još dva domaća momka kojima na ljeto istječu važeći ugovori, Marko Bulat i Martin Vukorepa.

– Najvjerojatnije ćemo to riješiti sljedećeg tjedna, u svakom slučaju do kraja prvenstva nove ugovore potpisat će i Marko i Martin – kazao nam je Ivan Bulat, član Šibenikove uprave zadužen za sportska pitanja.

Na koliko dugo će potpisati spomenuti dvojac još se ne zna.

– Vidjet ćemo hoće li na godinu ili dvije, razgovaramo i pregovaramo po tom pitanju. Najvažnije je da potpišu, a onda uvijek možemo ponovno produljiti ugovor – veli Bulat, dodajući kako rade na tome da ‘papirom’ vežu i ostale igrače. Među njima je i Ivan Roca, kojem također na ljeto istječe ugovor.

– Njemu smo prvom ponudili novi ugovor, ali htio si je uzeti malo vremena, pa ćemo vidjeti. Želja nam je da i on ostane s nama – zaključio je Ivan Bulat.

(foto: HNK Šibenik/Milan Balaban)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.