Pripreme narančastih počinju 12. kolovoza

Do kraja tjedna na Baldekin stiže playmaker, Širko i dalje u kombinacijiFoto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kako sada stvari stoje, mogla bi se ispuniti želja Mira Jurića da do početka priprema ima manje-više definiranu momčad. Uprava mu je dovela centra Mladena Primorca, ‘namamila’ je nazad iz Škrljeva Ivana Milekovića, Vuko također najvjerojatnije ostaje, a kroz par dana trebao bi stići i playmaker.

– Da, dovođenje još jednog razigravača primarno je i mislim da će to biti riješeno kroz ovaj tjedan – kaže trener Šibenika, koji na toj poziciji preferira domaće igrače.

– Prije svega zbog lakše komunikacije s ostalim igračima sam za domaću opciju na poziciji playa. U razgovorima smo s nekoliko igrača i kako sam kazao, konačna odluka past će ovih dana – veli Jurić.

S obzirom da je stigla vijest kako je Mauro Veljačić otišao iz Splita, pitamo ga je li 26-godišnji Crikveničanin, koji se praktički svaki prijelazni rok povezuje s Baldekinom, također u kombinaciji?

– Iskreno, nije bio u našem užem izboru jer je bio član Splita. Čuo sam i ja da odlazi s Gripa, tako da ćemo vidjeti, koliko znam ima neke opcije sa Škrljevom – veli Jurić, koji je dolaskom Primorca dobio opciju više u reketu.

– Njega smo htjeli i prošle sezone, ali nismo ga mogli ispratiti. Bio je naš prvi izbor i ove sezone, dobili smo kvalitetnog, iskusnog igrača, kojeg sada treba što bolje uklopiti u kolektiv. –

Ode li Toni Nakić, što je dosta izvjesno, moguće je da će osim spomenutog playa u klub stići još jedno pojačanje, ostane li, to bi trebalo biti to, iako nije isključena mogućnost da se do početka prvenstva na visokim pozicijama dovede još netko.

– Ostane li Toni, s njim i Milekovićem imali bismo pokrivenu poziciju trojke, ode li Toni, vjerojatno ćemo potražiti novo rješenje. Širko? On s nama trenira već nekoliko mjeseci i rado bismo ga vidjeli u našoj ekipi. On jest opcija, razgovaramo s njim, ali teško da možemo pratiti inozemne ponude. Vidjet ćemo, ništa nije isključeno – zaključio je trener košrakaša Šibenika koji s pripremama službeno kreću 12. kolovoza.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: