‘DANILO 2016.’ U tijeku prijave za najstariji malonogometni turnir u Dalmaciji

U tijeku su pripreme za još jedno izdanje najstarijeg i jednog od najprestižnijih malonogometnih turnira u Dalmaciji – 23. Malonogometni turnir ‘Danilo 2016’. Turnir kojeg organiziraju MNK Danilo i tamošnji Mjesni odbor, i koji zbog posebnog ugođaja, kvalitete i duge tradicije privlači pažnju mnogih, kako igrača tako i gledatelja, održat će se 12. srpnja.

U sklopu glavnog i ove će se godine održati i turnir za veterane  pod nazivom 7. veteranski ‘Danilo kup’. Natjecanje je to koje okuplja igrače koji su nekada osvajali turnir u Danilu u seniorskoj konkurenciji, a prema dosadašnjem iskustvu, očekuju se prijave ekipa iz cijele Hrvatske (Zagreb, Split, Zadar, Šibenik i druge sredine). Za najbolje pojedince i ekipe, na glavnom i na seniorskom/veteranskom turniru, bit će osigurane nagrade. Tako prvo mjesto u donosi deset tisuća kuna, drugo četiri tisuće, treće tisuću kuna, a četvrto 500 kuna.

Kotizacija za glavni turnir iznosi 400 kuna, dok je za veteranski turnir potrebno odvojiti kotizaciju u visini od 300 kuna. Prijave ekipa za obje konkurencije primaju se do 10. srpnja na brojeve mobitela 091 459-3621 i 099 255-1174.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.