Samba na Baldekinu

Crnica se za nastavak sezone pojačala dvojicom BrazilacaFoto: MNK Crnica
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ono što su najavili klupski čelnici to se i dogodilo; Malonogometni klub Crnica pojačao se se nastavak sezone. Dovedena su dva Brazilca, 21-godišnji Rafael Ferreira Lima (Rafinha) i 37-godišnji Antonio Lindomar da Silva (Domar), koji su uspješno branili boje istog kluba, Ceara Futsala.

– Crnica je dugo pratila navedene igrače te je već početkom listopada prošle godine definirala njihov dolazak tako da se samo čekao završetak njihovih obaveza u Brazilu. Brazilci koji su stigli u Šibenik birani su ciljano se se nadamo da će s velikim uspjehom pomoći Crnici u ostvarenju najviših ciljeva – stoji na klupskoj stranici šibenskog prvoligaša.  Na istoj se ističe kako je Rafinha ofenzivni bek iskoristiv i u napadačkoj liniji, igraču za kojeg tvrde da ima sjajnu perspektivu.
 – Uvjereni smo da će Crnica biti pravi izbor u njegovoj karijeri – ističu u klubu.
Za Domara se pak ističe kako se radi o iskusnom igraču koji može igrati zadnjeg igrača i beka, a svoju karijeru uspješno je gradio u Brazilu, u dobrim klubovima i to s velikim uspjesima.
 – Domar je angažiran da unese dodatnu mirnoću u obranu, a s obzirom na njegove kvalitetne ofenzivne sklonosti da pomogne i u tom dijelu – kažu u Crnici.
Podsjećamo, Crnica je prvi dio 1.HMNL završila na devetom mjestu s osam osvojenih bodova, a drugi dio otvara u subotu, gostovanjem kod Squarea, s tim da novopridošli Brazilci neće konkurirati za taj dvoboj.

Pratite nas i na društvenim mrežama: