Što su nakon velike pobjede nad Lokomotivom kazali trener Šibenika te dvostruki strijelac i dvostruki asistent

‘Četiri gola nije lako zabiti ni nižerazrednim ekipama, jedan bih posebno izdvojio’Foto: HNK Šibenik (arhiva)/NK Lokomotiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Puno sretnih i zadovoljnih lica bilo je u šibenskim redovima nakon velike pobjede nad Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Kako i neće, odigrali su narančasti vrhunsku partiju protiv izravnog suparnika, pa sada s puno samopouzdanja gledaju na predstojeće oglede.

– Prije svega čestitke igračima na fenomenalnoj igri, koja nas je dovela do velike pobjede. Nema smisla nekog izdvajati, svi su bili fenomenalni, fenomenalna su bila i četiri gola, a četiri gola nije lako zabiti ni nižerazrednim ekipama. Ako moram jedan gol izdvojiti, onda je to četvrti, koji je plod vježbe i rada na treninzima. Ali, vremena za slavlje nema, u nedjelju nas već čeka Dinamo, moramo se dobro odmoriti i ići tamo puno optimizma i po pobjedu, a što drugo!? – kazao je trener Šibenika Krunoslav Rendulić.

Jedan od junaka narančastih bio je Emir Sahiti, koji je s dva prekrasna zgoditka trasirao put ka pobjedi.

– Sretan sam zbog svoja dva gola, a još sretniji zbog pobjede. Pokazali smo da smo dobra momčad, u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da pobijedimo, ne bojim se nikoga – bila je kratka i jasna narančasta sedmica.

Dvostruki asistent bio je, pak, Marko Bulat, koji je odigrao kapetansku utakmicu.

– Nakon četiri uzastopna poraza nakokon smo ostvarili pobjedu. Momčad je u ovako važnoj utakmici reagirala odlično, iskoristili smo svoje šanse i ponosan sam na dečke kao i na cijeli stručni stožer. U nastavku prvenstva dat ćemo sve od sebe, pokušati ponoviti današnju predstavu. Pobjedu ćemo proslaviti u busu na putu za Šibenik, a onda se okrećemo Dinamu, nadam se dobrom rezultatu i u Maksimiru – poručio je Bulat.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: