Uspješna sportska obitelj

Brojna ekipa iz KK Šibenik 1066 morala iznajmiti bus za odlazak na turnir – vratili se s čak 45 medalja!Foto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Da bi stigli do Čavla, gdje se proteklog vikenda održavao turnir ‘Grobničan kup’, ekipa iz Karate kluba Šibenik 1066 morala je iznajmiti autobus. Naime, u njega se ukrcalo čak 50 mladih karateka, a koliko su uspješno bili govori to što su se s Kvarnera vratili s čak 45 medalja, što je klubu donijelo drugo mjesto u konkurenciji 34 kluba. Broj osvojenih medalja tim značajnija jer je nekima to bio debitantski nastup.

– Njih 40 se okušalo na borilištu, neki u jednoj, a drugi u dvije uzrasne kategorije, a srčanosti i spretnosti ni ovaj put nije nedostajalo. Bio je ovo veliki korak i izazov za Šibenik 1066 koji je u svijet natjecanja uveo 20 novih članova. Prikazani trud i uspjeh dokazao je kvalitetu rada kluba u svim uzrasnim skupinama, a talentirana i ambiciozna ekipa, osvježena novim snagama, nastavlja s radom ususret novim izazovima i, sad već očekivano, uspjesima – poručio je trener KK Šibenik 1066 Ivan Zoričić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.