Biser s Baldekina među 12 izabranih koji će braniti boje Hrvatske na kadetskom Europskom prvenstvu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon mjesec dana priprema, hrvatska U16 košarkaška reprezentacija spremna je za Europsko prvenstvo. U Novi Sad naši momci putuju u srijedu, a među 12 izabranih je i Tomislav Ivišić iz OKK Dražen Petrović. Na končanom popisu vjerojatno bi bio i njegov brat blizanac Zvonimir da se nije ozlijedio. Podsjetimo, braća Ivišić iz Viteza su u Šibenik stigli ove godine, ali su za OKK Dražen Petrović na raznim turnirima nastupali od 11 godine.

ivisici

Od ove godine Tomislav (209 cm) i Zvonimir (208 cm) i službeno su registrirani za šibenski klub, pa se nadamo da će u skoroj budućnosti zaigrati i za GKK Šibenik. Njihov talent je neosporan i stručnjaci im predviđaju lijepu košarkašku budućnost. O tome svjedoči i podatak da se za njih raspitivao i slavni Real Madrid, imali su brojne ponude i iz Hrvatske, ali su roditelji procijenili kako je za njihov razvoj najbolje izabrati Baldekin. Usput rečeno, u četvrtak će napuniti tek 15 godina.

kosarka kadeti

Inače, kadetsko Europsko prvenstvo u Novom Sadu igra se od 10. do 18. kolovoza, a Hrvatska se nalazi u skupini C, zajedno s Grčkom, Turskom i Njemačkom.

(foto: facebook Naši Tići/HKS)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.