Za Božić si darovali kolajne

August Lambaša i Lucija Desanić zlatni na Adidas Kupu u Zagrebu, TKD klub Juraj Dalmatinac osvojio još šest odličjaFoto: ŠP

Članovi Taekwondo kluba Juraj Dalmatinac u sjajnom su se svjetlu predstavili na međunarodnom otvorenom turniru u olimpijskom taekwondou Adidas Kup 2019., koji je u Zagrebu okupio skoro 500 natjecatelja iz 39 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, i to u kategoriji malih olimpijaca, mlađih kadeta i kadeta.

U pratnji trenera Zorana Huljeva i Ivane Lambaše boje šibenskog kluba branilo je 11 natjecatelja, a kući su se vratili s dva zlata, tri srebra i tri bronce. Na najviše postolje u konkurenciji malih olimpijaca do 36 kilograma popeo se August Lambaša, a do zlata je došao svladavši u finalu protivnika iz klubu Orion.

Odličje zlatnog sjaja osvojila je i Lucija Desanić u konkurenciji kadetkinja do 59 kilograma, svladavši u polufinalu i finalu protivnice iz Bjelovara. Srebrima su se okitili Tereza Berač u konkurenciji kadetkinja preko 59 kilograma, Xingyu Chen u konkurenciji kadeta preko 65 kilograma i Nora Lokas u konkurenciji kadetkinja do 44 kilograma, dok su bronce uzeli Karla Drašković u konkurenciji kadetkinja do 33 kilograma, Tonka Desanić kod mlađih kadetkinja do 36 kilograma te Ira Lambaša kod kadetkinja preko 59 kilograma.

.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.