Alispahić najvjerojatnije odlazi, Lav otišao u Sloveniju po pojačanje?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pripremama nogometaša Šibenika jutros se priključio Nigerijac Gerard Diyoke, koji je stigao na posudbu iz Rijeke, ali bi, s druge strane, narančasti mogli ostati bez vrlo važne karike. Naime, Mehmed Alispahić, čini se, odlazi u inozemstvo, a upravo bi danas trebao dobiti potvrdu tog transfera. Da je takva mogućnost vrlo izgledna Meša je najavio u nedavnom razgovoru za Šibenski portal.

– Imam nekih ponuda iz inozemstva, tako da uistinu još ne znam kako će se sve završiti. Trener Balajić dao nam je rok do 28. siječnja da riješimo svoje statuse, ali vjerujem da ću i prije toga znati idem ili ostajem. Ponovit ću ono što sam rekao. U hrvatskoj drugoj ligi mogu igrati jedino za Šibenik, tako da u obzir dolazi samo prva liga, odnosno inozemstvo. Ušao sam u tridesetu godinu i krajnjije čas za neki inozemni angažman – kazao nam je 30-godišnji veznjak, koji je bio ponajbolji igrač Šibenika u završnici jesenskog dijela 2.HNL.

Da je njegov odlazak realan potvrdio nam je Zoran Slavica, član uprave zadužen za sportski dio.

– On nam je još prije početka priprema najavio da bi mogao otići u inozemstvo, da ima nekih ponuda, tako da smo bili spremni za to – kazao nam je Lav, koji nam se javio iz Slovenije. Je li u ‘deželu’ otišao po pojačanje, pitamo ga?

– Neću ni potvrditi ni demantirati, ha-ha – bio je ‘zakopčan’ Slavica. Ali, njegov odogovor je vrlo znakovit. Što se tiče Tomislava Turčina, još jednog Rijekinog igrača kojeg bi na Šubićevcu rado posudili, nisu baš veliki izgledi da na proljeće navuče narančasti dres.

– U Rijeci su skloniji tome da ga pošalju na posudbu u nekom prvoligašu – kazao nam je Slavica. Dakle, potraga za krilni igračem i dalje je otvorena. Možda se završi u Sloveniji.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.