Masaža torakalne i vratne kralježnice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kroz projekt “Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji” Sportskog društva Spartak iz Šibenika u mjesecu veljači jedan član obitelji hrvatskog branitelja je prvi put koristio usluge fizikalne terapije. Terapija se sastojala od masaže torakalne i vratne kralježnice. S refleksnim učinkom tijekom masaže leđa osigurava se povećana elastičnost mišića, vraća se mobilnost, bol se smanjuje  i oslobađa se stresa.

Sportskom društvu Spartak dodijeljena su sredstva kojima će se financirati projektne aktivnosti kroz 24 mjeseca pod nazivom “Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.997.866,10 kn, a iznos sufinanciranja iz ESF-a 1.698.186,19 kn . Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog Socijalnog fonda. Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost Sportkog društva Spartak.

spartak_letak_projekt

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.