Sportsko društvo Spartak

Individualno savjetovanje u sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“

Pratite nas i na društvenim mrežama:


U sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihove obitelji“ održano je individualno savjetovanje na temu “Psihologija snova“. Na savjetovanju psihologa sudjelovao je 1 hrvatski branitelj. Razgovaralo se o klijentovim snovima, što najčešće sanja, koliko se često budi noću, koje tablete uzima za spavanje, savjetovanje vezano uz poboljšanje higijene spavanja i relaksacije prije sna.
San svojom kompenzacijskom funkcijom pokušava ljudima ukazati na ono što svjesno ne žele ili ne mogu spoznati. Snovi su usko povezani sa psihologijom, a psiholozi kao najjači argument za važnost proučavanja snova navode upravo činjenicu da nam snovi pomažu riješiti svakodnevne probleme s kojima se susrećemo.
Sportskom društvu Spartak dodijeljena su sredstva kojima će se financirati projektne aktivnosti kroz 24 mjeseca pod nazivom „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.997.866,10 kuna, a iznos EU potpore 1.698.186,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Sportskog društva Spartak.

spartak_letak_projekt

Pratite nas i na društvenim mrežama: