Sportsko društvo Spartak

Individualno savjetovanje u sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“

Pratite nas i na društvenim mrežama:


U sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihove obitelji“ održano je individualno savjetovanje na kojem je sudjelovao 1 hrvatski branitelj. Razgovor o klijentovoj bivšoj supruzi s kojom je još uvijek u kontaktu, kakav je bio njihov brak i što taj odnos predstavlja za njega.
Međupartnerski odnosi definiraju vrste razvoda. Prvi je prijateljski, u ovakvom razvodu roditelji doista ostaju prijatelji, druže se i ostvaruju blizak odnos. Takvih je jedna trećina. U drugoj varijanti razvod je “poslovni”, poput sklapanja posla u kojem roditelji nemaju blizak prijateljski odnos, ali se korektno dogovaraju oko djeteta. Takvih je, također, jedna trećina. Treća skupina ostavlja najteže posljedice i na supružnike i na dijete, su visokokonfliktni razvodi u kojima je prisutna stalna želja za svađama, verbalna ili tjelesna agresija, ekstremno neprijateljstvo i nedostatak povjerenja među roditeljima i manipulacija kao učestala pojava u takvim situacijama.
Sportskom društvu Spartak dodijeljena su sredstva kojima će se financirati projektne aktivnosti kroz 24 mjeseca pod nazivom „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.997.866,10 kuna, a iznos EU potpore 1.698.186,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Sportskog društva Spartak.

spartak_letak_projekt

Pratite nas i na društvenim mrežama: