Sportsko društvo Spartak

Individualno savjetovanje u sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“

Pratite nas i na društvenim mrežama:


U sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihove obitelji“ održano je individualno savjetovanje na kojem je sudjelovao 1 član obitelji hrvatskih branitelja. Razgovaralo se o klijentičinom roditelju, koje su najveće prepreke u njihovoj međusobnoj komunikaciji i što može učiniti da to poboljša.
Prethodni odnosi osoba s njihovim roditeljima važne su odrednice kakvoće njihovih bliskih veza u odrasloj dobi istraživanja. Mnogi roditelji misle da ne mogu biti bliski sa svojom djecom ako istodobno postavljaju granice, no to nije točno – jasne granice i otvorena komunikacija održavaju odnos bliskim i iskrenim. Loša komunikacija vodi do usamljenosti i udaljavanja od prijatelja, partnera, roditelja i djece, kao i do slabog uspjeha u poslu. Da bismo mogli raditi na poboljšanju naših komunikacijskih vještina, moramo prvo utvrditi kakve su one kojima raspolažemo i koje su to pogreške koje i sami često činimo. Neke od najčešćih prepreka u komunikaciji su kritiziranje, etiketiranje, zastrašivanje, davanje nepotrebnih savjeta i izbjegavanje briga.
Sportskom društvu Spartak dodijeljena su sredstva kojima će se financirati projektne aktivnosti kroz 24 mjeseca pod nazivom „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.997.866,10 kuna, a iznos EU potpore 1.698.186,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Sportskog društva Spartak.

spartak_letak_projekt

Pratite nas i na društvenim mrežama: