Sportsko društvo Spartak

Grupno savjetovanje “Kako aktivirati mozak“ u sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihove obitelji“

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:


U sklopu projekta „Program pomoći braniteljima i članovima njihove obitelji“ održano je grupno savjetovanje na temu “Kako aktivirati mozak“. Na savjetovanju psihologa sudjelovala su 2 člana obitelji hrvatskih branitelja. Sudionici su razgovarali o vještinama koje su naučili u zadnje vrijeme, pri čemu je spomenuto učenje španjolskog jezika, planinarenje i jedrenje, te kakve su sve koristi od tih aktivnosti. Istaknuli su i druženje kao koristan način vježbanja mozga kroz zanimljive razgovore s drugim ljudima, a također su razgovarali o spomenutim testovima za mozak i koji su od njih najzanimljiviji.
Sportskom društvu Spartak dodijeljena su sredstva kojima će se financirati projektne aktivnosti kroz 24 mjeseca pod nazivom „Program pomoći braniteljima i članovima njihovih obitelji“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.997.866,10 kuna, a iznos EU potpore 1.698.186,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Sportskog društva Spartak.

spartak_letak_projekt

Pratite nas i na društvenim mrežama: