'Place I call home'

VIDEO The Kulash izbacio spot za pjesmu posvećenu Zatonu: ‘Snimanje je bilo urnebesno’Foto: Facebook/the Kulash
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Country-pop-rock grupa the Kulash predstavlja prvi singl i videospot s hvaljenog debitantskog albuma ‘Eyes Full of Truth’; pjesmu ‘Place I Call Home’, piše glazbeni portal Sound Report.

Riječ je o svojevrsnoj posveti i zahvali Ivana Kulaša ‘malom mistu’ u kojem je odrastao – Zatonu. Iako je ova prekrasna lokalpatriotska pjesma namijenjena prvenstveno Zatonu i njegovim stanovnicima, u njoj se vrlo lako može pronaći bilo tko tko je odrastao u bilo kojem malom mjestu. Singl ‘Place I Call Home’ je snimljen u studiju ‘Korona’, za snimanje, miks i mastering je zaslužan Vice Dukić, autor glazbe i teksta je Ivan Kulaš, dok je aranžman napravio Vice Dukić. Svirali su Ivan Kulaš (vokal), Frane Gulin (solo gitara ) te Vice Dukić (bubnjevi, bas gitara, gitara, klavijature i prateći vokali). Prekrasnu fotografiju naslovnice singla je fotografirao Joso Mrša.

Zanimljivo, spot je snimio i režirao imenjak i prezimenjak glavnog autora pjesme, poznati šibenski snimatelj Ivan Kulaš. Dva Ivana Kulaša na jednom mjestu! Nostalgičan video na intrigantan način povlači paralelu između današnjeg Zatona i Zatona kakav je nekad bio. Brojne “retro” snimke koje sežu do 1979. godine, kombinirane sa snimkama iz 2021. godine najbolje dočaravaju prošlost i sadašnjost prekrasnog dalmatinskog mjesta kojeg Ivan Kulaš zove domom – Zatona.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: