Svekrve iz pakla snahi: ‘Ti si kriva što te prevario’

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Niti su sve svekrve i snahe sukobljene strane s osobinama iz filmova, no činjenica je da čak oko polovine žena ima neki problem s majkom svog životnog odabranika. Iako postoji divnih svekrva koje neizmjerno pomažu svojim nevjestama, kuhaju im ručak, čuvaju djecu i prihvaćaju ih kao svoje kćeri – ovdje nije riječ o njima. Otkrijte najluđe izjave i radnje svekrva na koje su se anonimne snahe požalile na internetu:

Slučaj balerina

Svekrva: Baš su mi ljupke te balerine. (gledajući balet na televiziji)
Snaha: Da, jako su lijepe.Svekrva: Jesi li ti plesala balet kao mala?
Snaha: Ne, nažalost nisam.
Svekrva: Da, tako sam i mislila.
Snaha zašuti i razmišlja što bi to trebalo značiti.
Svekrva: One zbilja paze i brinu o svome tijelu.

Pitanje inteligencije

Svekrva: Voliš li nogomet? (ona s mužem redovito gleda utakmice).
Snaha: Ne baš, postoje drugi sportovi koje volim.
Svekrva: Nogomet vole inteligentni ljudi.

Trudnoća, trudnoća, trudnoća…

Svekrva: Izgledaš trudno. Jesi li trudna? Mogla bi biti trudna! Kad više planirate tu djecu? Ja želim unučad, pomoći ću vam, uselit ću se kod vas i brinuti o njima dok ste na poslu.
Snaha: Imam endometriozu, male su šanse da ostanem trudna. Razmišljamo i o posvajanju.
Svekrva: Da si prava, rastala bi se od mog sina i dala mu šansu da ima svoju djecu.

Loš utjecaj

Pričali smo nešto i ja sam rekla riječ “lezbijka” pred svojom svekrvom i mojom dvogodišnjom curicom. Poludjela je i počela se derati: “To dijete će zbog tvojeg lošeg utjecaja i spominjanja tvoje riječi postati gay!”

Facebook prijateljice

Objavila je video o vježbanju na mom Facebook zidu. Ispod njega je napisala da sada više nema isprike da ne skinem salo koje mi je ostalo od porođaja.

Nikako ne može prihvatiti

Moja svekrva je napisala svom sinu pismo o tome da dobro razmisli ne čini li grešku tjedan dana prije vjenčanja. Do tada smo bili zajedno šest godina. Na vjenčanju je plakala kao da je sprovod te s njega otišla bez da je ikome išta rekla te vozila kući sedam sati. Godinu dana nismo razgovarali dok mi se nije ispričala. Danas imamo kakav-takav odnos. Kad je pozovemo na ručak, pošalje mi l poruku u stilu – vidimo se u 17 h, želim jesti juhu i domaći kolač. Pravim se luda, pa čak i ako već imam pripremljenu juhu, to joj neću poslužiti – radije složim grah.

Podsjećanje na bivše

Sjedili smo u kući svekrve i moj muž je spomenuo da se ne sjeća točno kad je posljednji put posjetio svoje roditelje u kolovozu, da je tada prekrasna priroda. Svekrva je brzo uskočila i rekla: Oh, ja se sjećam, onda kad si došao s Michelle ovdje. Kako je ona? Baš mi nedostaje… Čujete li se još uvijek? Pozdravi je od mene, ona je bila tako lijepa – cijelo vrijeme gledajući u mene.

Obično pada na drugačiji tip…

Nakon što smo prvi put ostale same:
Sverkva: Čudno da nisi crvenokosa, on obično pada na crvenokose.
Snaha: To je baš čudno. I ja isto obično padam na crvenokose.

Nije on kriv, ti si

Nakon što me suprug prevario i odlučila sam se rastati, svekrva koje me do tada nije voljela odjednom je željela da sačuvamo brak, vjerojatno u strahu kakvu će sad bludnicu dovesti. Ipak, objasnila mi je kako bih mu trebala oprostiti, jer sam ga sigurno ja nekako pogurnula da me prevari.

Tko je vidio pizzu za večeru?

Navratila je nepozvana kod nas, baš u trenutku u kojem sam vadila pizzu iz pećnice, pa sam joj ljubazno rekla da je došla u pravi trenutak za večeru. Imate pizzu za večeru? (rekla je uz okretanje očima). Ja radim pizzu samo ako sam jako lijena taj dan.

Ne guraj moje unuke!

Pred sam porođaj, dok sam ležala na bolničkom krevetu i čekala, došla mi je u posjetu. Moj sin se nekako okrenuo i pikalo me ispod rebara, pa sam se požalila na bol te s rukom prelazila preko tog dijela. Počela je histerično vikati “ne guraj mog unuka!” tako da me je cijelo bolničko osoblje sažalno gledalo.

Ne smiješ se zapustiti

Onaj dan u kojem sam došla kući nakon poroda primila me je za trbuh, protresla i rekla “ovog se moraš riješiti do ljeta. Nitko ne voli zapuštene žene!”.

izvor:24sata


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.