Sudbinska ljubav: Horoskop otkriva tko s kim mora biti, kad-tad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Neizdrživa privlačnost nekada je sudbinski predodređena, a neki ljudi privlače nas više od ostalih. U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje poznavatelji astrologije kažu da su primjer velike strasti i emocija i primjer veza koje ne mogu da se izbjegnu.

1. Ovan i Vaga: Već pri prvom susretu javljaju se iskre. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku kemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti. Problemi u odnosu mogu  nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu nervirati Ovna. Vaga će sa druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

2. Bik i Škorpion: Kada se nježni Bik otvori pred Škorpionom i vidi i njegovu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu se zasititi jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni. Bika umori tempo Škorpiona, dok Škorpiona zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja sa prijateljima, stvari mogu se mogu popraviti

. 3. Blizanci i Strijelac: Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može  zamjeriti povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju. Rešenje je u zajedničkim putovanjima.

4. Rak i Jarac: Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može  pokvariti osjećaj Raka da ga Jarac povremeno ignorira, dok Jarcu može  biti neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju stalno se stalno podsjećati da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

5.Lav i Vodenjak: Kralj svog svemira Lav, ne može  odoliti slobodnom Vodenjaku koji priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodenjaka je najprivlačnija Lavova karizma. Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodenjaka svim društvenim konvencijama mogu dovesti do problema. Spas od problema moraju potražiti u krevetu, daleko od ostalih.

6. Djevica i Ribe: Djevica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje promatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Djevica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti. Neobuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Djevici, a želja za kontrolom Djevice da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spašavaju vezu.

izvor:nezavisne.com


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.