Znate li na koju smo pjesmu najviše plakali u 2021. godini?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dobro se isplakati uz tužnu pjesmu nekad je baš ono što nam treba. Postoje pjesme na koje suze same teku, pjesme koje pucaju od emocija i na koje nitko ne može ostati ravnodušan. Takve se skladbe nalaze i na popisu najljepših tužnih pjesama koje su izašle u 2021. godini, a na kojoj je pobjedu premoćno odnijela slavna britanska glazbenica, piše Zadovoljna.

Pjesmu je Adele posvetila svom devetogodišnjem sinu Angelu, a stihovi, u kojima pjevačica kroz osjećaje nostalgije, žaljenja i oprosta opisuje svoje unutarnje borbe zbog razvoda braka, predstavljaju Adelinu molbu sinu da bude blag prema njoj. “Easy On Me” dospjela je na vrhove glazbenih ljestvica u 27 zemalja, uključujući Veliku Britaniju i SAD. Osim publici, svidjela se i glazbenim kritičarima, koji su hvalili dirljive stihove i Adelin emotivni vokal.

Glazbeni spot snimljen je u kanadskom Quebecu, a predstavlja nastavak spota za pjesmu “Hello” iz 2015. godine, u kojem Adele ulazi u kuću punu uspomena spremnu za prodaju. U spotu “Easy On Me” Adele napušta kuću i odveze se u kamionu, dok iz njega leti gomila notnih zapisa koji zasipaju cestu – savršen vizualni prikaz pjesme na koju smo najviše plakali u 2021. godini.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: