Sadrži 11 autorskih pjesama

Zatonjanin Ivan Kulaš izdaje album: ‘Spoj je to popa, rocka i country glazbe’Foto: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Glazbenik Ivan Kulaš pred izdavanjem je albuma pod imenom ‘Eyes full of truth’, a svjetlo dana bi trebao ugledati u veljači u produkciji izdavačke kuće Spona.

– Album će imati 11 autorskih pjesama i sve su na engleskom jeziku, a riječ je o spoju popa, rocka i country glazbe. Najprije će izaći na svim online digitalnim platofrmama, a zatim i u tiskanom izdanju – ističe Kulaš.

Na albumu su gostovali Boris Plazibat na saksofonu te Frane Gulin iz ‘NoStress’ benda, a sve je snimano u Zatonu u studiju Vice Dukića, koji je i ‘krivac’ za sve aranžmane.

– Tematika pjesama je razna, primjerice, neka osobna iskustva kao i nezaobilazna ljubav. Trenutno radimo na snimanju spota za prvi singl, ali o tome ćemo više kada bude vrijeme. Zahvalio bih se svima koji su sudjelovali na tome projektu na bilo koji način – zaključuje zatonski glazbenik.

Kulaš se nada i da će što prije početi raditi ono što najbolje zna, a to su svirke i koncerti uživo te da će ljudi kroz novi album prepoznati volju i trud koji su uloženi.


Pratite nas i na društvenim mrežama: