'Millenium - Šibenik za cili svit'

Za Praznik rada sve oči bit će uperene prema Šibeniku zbog događaja koji će trajati 14 sati

Neka od najpoznatijih DJ imena poput Davida Guette i Paola Barbate bit će dio događaja ‘Millenium – Šibenik za cili svit’ koji će se u petak održati u Šibeniku. Od 10 sati krenut će audio-vizualna razglednica u cijeli svijet, dva drona snimat će sve, a glazbeni program obuhvatiti će od tradicionalne dalmatinske i hrvatske pjesme, pop i rock glazbe, preko disca i Studija 54 do suvremene elektronske glazbe. Program će u noćnim satima biti pojačan i laserima, poručuju organizatori.

‘Pozornicu’ s najzvučnijim svjetskim imenima dijelit će i domaća poput Pere Fullhouse, Stipe Jazzy Širinić, Mate Kokića, Edi the Kinga, Petra/Zac the Saxa i  mnogih drugih.

Ono što je specifično za ovaj 14-satni događaj je da okupljanja nema, glazba se emitira s malih zvučnika i minimalne glasnoće, a svatko jačinu može prilagoditi sebi.

– Glazba i panorama bit će dostupni u bilo kojem dijelu svijeta. Zahvaljujući društvenim mrežama od Sjevernog do Južnog pola. Svatko je može u gradu pojačati ili ne, ali ono najbitnije je da se putem društvenih mreža može linkati, objaviti, pozivati ili podijeliti bilo kome u svijetu i promovirati svoj grad. Glazba je koncipirana tako da obuhvati sve glazbene ukuse – kažu organizatori.

Projekt su podržali brojne domaće zvijezde, a njihove poruke možete vidjeti na Facebook stranici Millenium Šibenik.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.