Vladavina Raka donosi velike izazove za ova tri znaka Zodijaka

Ovan – Teške emocija

Sunce tijekom vladavine Raka ulazi u četvrtu kuću Ovnova koja označava dom, obitelj i emotivnu vezanost. Dobre vijesti su što je vladar vašeg znaka, Mars, ušao u vaš znak i što će vam dati dobru energiju koja pomaže da pobijedite brojne prepreke.

Loše vijesti su što je Mars u retrogradnoj fazi i to čini da ima agresivan utjecaj kada su u pitanju naše strasti i snovi. S jedne strane bit ćemo suočeni s moćnim emocijama, a druga strana će nas tjerati da što prije ostvarimo ono za čim žudimo.

Ove suprotstavljene energije su vrlo moćne i s njima ćete se teško izboriti. Sve će biti jednostavnije početkom 8. mjeseca. Zato budite strpljivi i pustite da vas život vodi.

Lav – Introvertan tip

Sunce ulazi u vašu 12. kuću snova, bliskosti i svih stvari koje dodatno utječu na vaše raspoloženje. Živite u svijetu iluzije, okruženi maštarijama i snovima i to vam pomaže da sačuvate um od briga i neugodnosti. Bježite od realnosti, ljudi, svijeta – želite se izolirati i samo boravite u svom svijetu mašte, piše Atma.

Zbog ovakvog introvertnog stava obaveze ostaju nedovršene. Što duže odlažete suočavanje s problemima, bit će vam sve teže kada se nagomilaju ispred vas. Opustite se par dana i napunite baterije, a onda djelujte. Djelujte kako bi se vaši snovi zaista mogli ostvariti.

Strijelac – Retrogradni kaos

Sunce je u vašoj osmoj kući seksualnosti, smrti i transformacije. Očekuju vas negativne misli, nagle promjene raspoloženja i neželjene izmjene u životu. To nije razlog za tugu i povučenost, već trenutak kada se trebate pomiriti s promjenama, prihvatiti ih i popraviti ono što je moguće riješiti.

Vaš vladar Jupiter je u retrogradnoj fazi i utječe na vašu kuću osobne percepcije, a retrogradni Mars vam donosi dileme na polju ljubavi i intimnosti. Ovaj period će zaista biti izazovan, ali naučit ćete ključne lekcije koje će vam pomoći u kreiranju željene budućnosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.