Vježbajte ove subote u Dalmare centru s Irenom i Stipom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vrijeme je da kažete dosta nekretanju i ove se subote zaputite u vaš omiljeni Dalmare trgovački centar jer ćete dobiti korisne savjete o zdravoj prehrani, bavljenju sportom, a moći ćete i sami vježbati.

Naime, u subotu, 23. siječnja 2016., s početkom u 18 sati, na glavnom trgu Dalmare centra, održava se edukativni program “S Dalmareom do zdravlja” u sklopu kojeg će posjetiteljima biti predstavljene tehnike pilatesa, energičnog insanity programa vježbanja, ali i medicinske vježbe uz glazbenu podlogu DJ-a. Kroz taj edukativni dio programa okupljene će voditi magistri kineziologije Irena Gotovac i Stipe Palinić.

Stipe Palinic i Irena Gotovac u Dalmareu [2]

Osim tehnika vježbanja, kineziolozi će okupljenima objasniti važnost zdrave prehrane u kombinaciji s vježbanjem, važnost zdravog življenja te istaknuti kako upravo tjelovježba, kombinirana s pravilnom prehranom, rezultira mršavljenjem.

Trening pod vodstvom profesionalnih instruktora trajat će do 19 sati, a istovremeno će se u ljekarni Sensa provoditi besplatno mjerenje šećera u krvi kao i mjerenje vitamina i minerala u organizmu te odobravati popust od 20% na sve proizvode Avene, A-derma, Klorane, Elancyl i Ducray.

Ako vas u Dalmareu probude iz “zimskog sna” i zbilja se odlučite pokrenuti, ponudu sprava za vježbanje moći ćete pogledati u Hervisu koji će ih tom prigodom izložiti, a u svim trgovinama sportskom odjećom u tijeku je i veliko sezonsko sniženje.

S Dalmareom do zdravlja!


Pratite nas i na društvenim mrežama: