VIDEO Slavonac se na biciklu uputio kroz NP Krka. Pogledajte što je snimio

Nacionalnim parkom Krka svojim biciklom provozao se Slavonac Ivica Maljur i pritom snimio video kojeg je podijelio na svom blogu Cyclotrail. On je jednostavno ostao udivljen divotama naše kraške rijeke i okoliša koji ju krasi.

Kao zaljubljenik u biciklizam mogao je uživati u 470 kilometara novih staza, od kojih je najduža takozvana ‘kraljevska ruta’ od 95,1 kilometar. Na svakoj od biciklističkih ruta posjetiteljima se otkrivaju spektakularni prizori rijeke, vidikovci s kojih pogled oduzima dah i navodi na razmišljanje o snazi prirode i važnosti njezina očuvanja. Ljubitelji vožnje na dva kotača, pedalirajući rutama NP Krka, mogu steći neposredan uvid u bogatstvo flore i faune vodenih i kopnenih staništa.

– Trenutno pod imenom Cyclotrail pišem blog i prilikom obilaska raznih područja u Hrvatskoj i trudim se što detaljnije i bolje dokumentirati ljepote lijepe naše, a biciklizmom se bavim od 2013. godine, te mi je cilj promocija,i razvoj tog rekrativno-zabavnog sporta – kazao nam je Ivica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.