VIDEO ‘Omiški’ ugledao svjetlo dana: Poslušajte kako zvuči miks pjesama Klape Bunari

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Klapa Bunari objavila je novi spot za miks tri pjesme pod nazivom ‘Omiški’, kako se zove i njihov album s 13 napjeva i skladanih klapskih pjesama koje je klapa izvodila proteklih godina na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, a na kojima je više puta bila nagrađivana.

Album ‘Omiški’, podsjetimo, nominiran je i za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma klapske glazbe 2018. godine.

– ‘Sve su koke poludile’ snimane su u polju i kokošinjcu prvog tenora Ante, a ‘Mare moja, moj uzorje’ na autentičnoj lokaciji sa početaka klape Bunari (stari dio Vodica kod Čorićevog turnja) gdje je klapa često znala zapivati ispod prozora lipim vodiškim divojkama. Jedna od tih divojaka je i sadašnja supruga basa Marka Tea, koja se uz još dvije supruge članova klape Sanju i Jelenu, te mamu Editu i barba Guštu pojavljuju u spotu. ‘Sagradi’ ću kuću’ odvodi nas u Šepurine na otoku Prvić gdje se Bunari susreću sa svojim prijateljima iz klape ‘Štumci’ od kojih su prvi put čuli ovu pjesmu po kojoj su postali prepoznatljivi – piše u kratkom opisu novog video spota Klape Bunari.

Redatelj spota je Tomislav Dugandžić, čime je nastavljena uspješna suradnja između klape i mladog redatelja ostvarena u prijašnjim spotovima ‘Fališ’, ‘Potraži me u sjećanju’ te ‘Božićna čestitka’.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.