Veliki horoskop po znakovima za drugi dio 2018. godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ovan

Ljubav

Cijeli srpanj, kolovoz i do 6. rujna Merkur će poticati vaše područje upoznavanja. To znači da ćete razgovarati o mnogim temama. Ako imate partnera, sada ćete saznati sve o njemu. Razgovor je često prvi korak prema zaljubljivanju jer je um zaokupljen mislima o drugoj osobi. Postavite važna pitanja i saznajte sve što želite.

Ako ste sami, pokušajte sa stranicama za upoznavanje. Vrijeme između 26. srpnja i 19. kolovoza može biti posebno inspirativno.

Sunčeva pomrčina 11. kolovoza pada u vašu zonu upoznavanja. Ovo može biti dobar dan za početak i stvaranje romantičnog života koji želite. To znači aktivno traženje nekoga koga biste mogli zavoljeti. Toj osobi ćete ponuditi cijelog sebe. Budite dostupni i opušteni, i lako ćete se naći u situacijama koje se pretvaraju u ljubav. Ovo je vrijeme za izlaske. Pozovite prijatelje i prihvatite pozive za druženje.

Od 23. srpnja do 24. kolovoza budite društveni i upoznajte nove ljude. Možete izlaziti sa različitim ljudima. Ovo je najbolje vrijeme u godini za početak ljubavi, piše portal atma

Ove će godine formiranje ozbiljne veze biti divno i bolno. Venera će vam privlačiti partnere od 7. kolovoza do 10. rujna, te ponovo od 1. studenog do 3. prosinca. Ako ste sami, to bi moglo značiti da postoji više od jednog potencijalnog partnera.

Vrijeme od 1. studenog do 16. studenog može biti izazovno i plodno jer je Venera retrogradna u vašoj zoni odnosa. To može biti bolno vrijeme jer bi se vaša bajkovita ljubavna priča mogla srušiti kao kula od karata. Zapamtite da su to faze i da će proći. Ako vjerujete da je to ljubav vašeg života, izdržite. Uskoro će doći sretniji dani.

Ako vaš dugogodišnji partner želi prekid, može se raditi o prolaznoj fazi. Postoji vjerojatnost da ćete kasnije moći spasiti brak ili vezu. Nemojte donositi odluke kada je Venera retrogradna.

Svake godine postoji nekoliko dana koji ne podupiru romantiku ili partnerske odnose. 11. kolovoza! Pazite se i dan prije i dan poslije. Dok Sunce vlada vašim romantičnim svijetom, sve je u redu. Za vrijeme pomrčine, kada Mjesec pokrije Sunce, na kratko vrijeme dolazi do prekida sunčeve energije. Ovo je dovoljno za manje zastoje u ljubavnom životu. Izbjegavajte spojeve na slijepo od 4. do 11. kolovoza.

Čeka vas izazovno razdoblje od 5. listopada do 16. studenog jer je Venera retrogradna. U ovom periodu nemojte planirati vjenčanje. Pričekajte do 16. studenog. U ovom trenutku možete osjetiti da ljubav nije snažna kao što je nekoć bila. Ovo je samo faza za one u stabilnim odnosima. Za neke će to značiti početak kraja.

Ako ste sami, ljudi s kojima se susrećete možda se čine savršeni. Dajte si vremena da ih upoznate u danima i tjednima nakon što Venera ponovno krene izravno. Ako je vaš odnos započeo u ovom razdoblju i još uvijek je snažan u studenom, onda je to zapravo blagoslov jer ćete vidjeti mane ove osobe na samom početku.

Posao

Bit ćete jedan od nekoliko znakova za koje bi vođenje velikih financijskih operacija moglo biti stvarno uspješno. Međutim, još uvijek ne biste trebali otvoriti vlastitu tvrtku jer ćete se suočiti s mnogim poteškoćama koje možete izbjeći. Ako ste već započeli, onda će ova godina biti idealna za razvoj. Važno je ne pretjerivati.

Racionalno trošite novac jer će prekomjerni troškovi postati ozbiljan problem za vaš novčanik. S druge strane, svakako biste trebali uložiti u određene projekte. Ako imate vremena, zašto ne biste zaraditi nešto sa strane? Dodatni rad vjerojatno neće biti opterećenje. Ako u dubini svoga srca ne volite ono što radite, nećete dobiti rezultate koje očekujete. Morate ponovno procijeniti svoju poziciju, promijeniti radno mjesto ili jednostavno preživjeti ovo razdoblje.

Ovnovi će uložiti sredstva u područja koja obično ne donose financijsku dobit. Drugim riječima, mogli biste postati nečiji dobročinitelj. To će popraviti vašu sliku u javnosti, a u budućnosti će sigurno utjecati i na vašu karijeru. Nemojte propustiti poslovne domjenke i druge slične događaje. Na tim se događajima susrećete s ljudima koji bi preko noći mogli unaprijediti vašu karijeru. Naravno, sve ima svoju cijenu ali u ovom slučaju ćete definitivno moći pregovarati o isplativim uvjetima. Nemojte stavljati preveliki naglasak na komunikaciju. Ako razmišljate o tome da nešto ostvarite pozivajući se na podršku nekoga koga znate, vaša karijera bi mogla pretrpjeti ozbiljnu štetu.

Financije

Ovan se ne može nazvati rasipnim znakom i to će vam dobro doći. Naredno razdoblje će biti prilično povoljno. U najmanju ruku, moći ćete završiti ono što niste uspjeli završiti prošle godine. Sve što učinili (ili niste učinili) prošle godine neće imati praktički nikakav utjecaj na vaše dolazeće uspjehe.

Krajem godine morate biti čvrsto na nogama, u svakom pogledu. U jesen se opustite, nemojte trčati i nepromišljeno postupati. Zapamtite, ne postoji dobra laž.

Zdravlje

Ni pod kojim okolnostima nemojte dopustiti da vas zahvate sezonske bolesti. Nosite toplu kapu, dobre cipele i nemojte žrtvovati udobnost zbog ljepote jer ćete iskreno požaliti. Nećete biti osobito osjetljivi na bolesti povezane s hladnoćom. Ako nešto uhvatite, posljedice mogu biti iznimno nepovoljne pa biste trebali biti jako oprezni. Osim toga, zaista biste se trebali početi brinuti o sebi.

Obratite pažnju na razne vrste glavobolja. Nemojte ih trpjeti ni pod kakvim okolnostima! Nekima će pomoći tradicionalni lijekovi, drugi će drugi trebati pomoć stručnjaka. Nije važno kako se nosite s ovim problemom, važno je da što prije nešto poduzmete. Posvetite se zdravlju. Poznato je da je moderna medicina dobra u liječenju bolesti ali nije u stanju učiniti vas zdravima.

Prema kraju godine, vaše zdravlje će se stabilizirati. Ako ste aktivno radili na sebi, moći ćete se riješiti mnogih kroničnih problema, osobito neurološke prirode. Samo se nemojte uzrujavati, pogotovo jer u većini slučajeva uzrok problema neće biti u okruženju, već u vama.

Bik

Ljubav

Planet ljubavi potaknut će vaš romantični život od 11. srpnja do 7. kolovoza kada vas čeka vrlo ugodno vrijeme. Bik voli lagane stvari i koje se ne mijenjaju. Ako shvatite da je ljubav ugodna, bit ćete sretni. Sada se možete posvetiti romantičnim večerama i šetnjama u parku. Vrijeme provedeno s partnerom će biti prioritet. Poželjet ćete potrošiti novac na darove za partnera. Pobrinite se da su to darovi u kojima možete oboje uživati.

Toplo Sunce baca svjetlo na ljubav između 24. kolovoza i 23. rujna kada će stimulirati vaš ljubavni život i donijeti toplinu u vaše srce. Iskoristite ovo vrijeme i podijelite ljubav s bliskim prijateljima i obitelji. Neka svijet zna da ste zaljubljeni i da vam je dobro. Ako ste samac, vaše srce će osvojiti netko tko se tek pojavio u vašem životu. Započnite svaki dan s osmijehom i provedite vrijeme na Suncu jer će vam dati energiju.

Pluton kontrolira vaše ozbiljne veze. Budite spremni reći sve što mislite. U studenom ćete imati sreće i vremena ako želite pronaći osobu s kojom ćete provesti ostatak života. Ako ste već u braku, taj planetarni poticaj će ojačati odnos i pretvoriti ga u nešto jako lijepo. Ove godine će Jupiter podržati vaš ljubavni život i odvesti ga na neka ljepša mjesta.

Venera vlada vašim odnosima od 10. rujna do 1. studenog. Od 10. rujna možete javno obznaniti svoju veze.

Sunce će potaknuti vaša partnerstva i brak od 23. listopada do 23. studenog. Tek je nakon 16. studenog dobro vrijeme za ulazak u brak.

Zapamtite da Pluton vlada vašim partnerstvima i brakom, uključujući i zavjete koje ste razmijenili. Moćna energija koju donosi ovaj planet učinit će mnoge ljubomornima na vašu sreću. To može uzrokovati lavinu tračeva koja vas želi uznemiriti. Nemojte držati te ljude u blizini nego ih istjerajte iz svog života. Trebate samo dobre ljude koji prihvaćaju vašu ljubav.

Merkur će usporiti vaš ljubavni život između 26. srpnja i 19. kolovoza i od 17. studenog do 6. prosinca. Nećete biti raspoloženi za druženje.

Nemojte se vjenčati između 5. listopada i 16. studenog. Izbjegavajte vrijeme oko 1. listopada- to može biti prekretnica u vašem braku i trebate pažljivo postupati. Dajte si vremena i ponovno razmotrite odluke koje donosite tih osjetljivih dana. Ako smatrate da je ljubav mrtva, onda znate što morate učiniti.

Posao

Ne smijete trčati pred rudo ili riskirati. Ako se krećete po unaprijed određenom planu, ostvarit ćete svoje ciljeve i značajno napredovati. Žurba će uništiti vaše napore, osobito na poslu. Ni pod kojim okolnostima ne padajte na provokacije, nemojte raspravljati, nemojte ništa poduzeti. Bez sumnje ćete obraniti svoj položaj. Samo, na poslu mogu nastati značajniji problemi. Ako ste dovedeni do točke kada svim silama gurate naprijed i pokušavate sve nadvladati, takva strategija može dovesti do fijaska. To ćete tek kasnije shvatiti. U trenutnoj fazi izbjegavajte zbližavanje s novim poznanicima i radikalne promjene na radnom mjestu.

Ni pod kojim uvjetima ne možete podnijeti sadašnje odnose među kolega. To će imati iznimno negativan učinak na vašu karijeru. Ako mislite zavesti šefa i dati otkaz, teško ste pogriješili. Možete dati otkaz ali ova stigma će vas dugo pratiti. S druge strane, ako je to osoba s kojom planirate život, istinski osjećaji mogu nadvladati sve. Budite oprezni s imovinom ali nemojte biti škrti. Ako dođe prilika za dobro ulaganje, iskoristite ju. Dobro promislite i opet, nemojte se žuriti! Ovo će biti dobro, produktivno vrijeme koje neće tolerirati pretjerano naglo kretanje.

Financije

Možete raditi i zaraditi koliko god je potrebno. Točnije, koliko god vam to omogućava vaša odlučnost i profesionalne vještine. Drugi vrlo važan aspekt je vaša sposobnost rada i, kao rezultat toga, mogućnost zarade koja će ovisiti o tome koliko se ugodno osjećate.

Vaši napori i postignuća mogli bi propasti ako se zaljubite! Zvuči sasvim čudno, ali položaj Venere s obzirom na Merkur je jasan: u trenutnoj fazi se ne preporučaju snažni osjećaji. Samo se pripremite za činjenicu da ćete morati birati između srca i obaveza. Morat ćete izabrati između prilike da dobru zaradu i prilike za strastveno povezivanje s drugom osobom.

Nemojte se iznenaditi kada se beznadna situacija neočekivano razvije u vašu korist. Sada ne biste trebali posuđivati novac, čak ni za kamate ni pod kraljevskim uvjetima. Ako vam zatrebaju dodatna sredstva, ne ustručavajte se pristupiti prijateljima i voljenima. Rado će vam pomoći.

Zdravlje

Mnogi Bikovi ne brinu o svom zdravlju. Vjerojatno ćete vrlo brzo shvatiti da ne možete propustiti priliku da si sami pomognete. Moglo bi doći do porasta bolesti gastrointestinalnog trakta, a mogu se pojaviti i problemi vezani uz prekomjernu težinu. Ništa od toga neće biti kritično ali morat ćete se nositi sa situacijom u kojoj se nađete.

Morate shvatiti jednu jednostavnu stvar: ako se ne brinete za sebe, naposljetku ćete naškoditi i ljudima koje volite. Vaši voljeni će brinuti za vas i nanijeti štetu vlastitom zdravlju. Ako razum ne prevladava, u drugoj polovici godine moglo bi doći do nekoliko kritičnih događaja.

Naučite kontrolirati sebe i svoje osjećaje. Zapravo, to nije osobito teško, samo se trebate koncentrirati i shvatiti da pogrešno shvaćate situacije i ljude. Poznato je da je najveći dio zdravstvenih problema rezultat lošeg načina života, stresa, živaca i sličnih emocionalnih preopterećenja. Ne možete ignorirati sve te stvari. Možete se barem privući, prestati gubiti živce bez razloga i suočiti se s problemima. Ovo će biti dovoljno za početak.

Blizanci

Ljubav

Romantična Venera će podupirati vaš ljubavni život od 7. kolovoza do 10. rujna kada se možete zaljubiti u ljubav. Ovo je doba godine kada trebate uzeti ljubav gdje god ju možete naći. Nećete biti tako izbirljivi i shvatit ćete da ljubav dolazi u mnogim oblicima.

Sunce donosi svoju energiju od 23. rujna do 23. listopada, a to omogućava život na romantičnoj strani. Dane provodite u prirodi i na suncu. Večeri i noći provodite kod kuće i planirajte dane koje ćete provesti zajedno.

Venera opet potiče vaš ljubavni život između 1. studenog i 16. studenog ali ovaj put može biti izazova. Možda ste suočeni s trećom osobom koja se pokušava ugurati u vaš život. Čak će i ukradeni poljubac u ovom trenutku imati posljedice. I jednostavna gesta može izazvati uništenje odnosa.

Od 16. studenog do 3. prosinca Venera vam još jednom daruje ljepotu u odnosima. Ako je bilo problema u prva dva tjedna studenog, ovo je vrijeme da popravite stvari. Događaji vas mogu uznemiriti ali ako se istinski volite, preživjet ćete i bit ćete jači.

Kada se Blizanci konačno obvežu, tada im se doista mijenja život i njihovo putovanje tek počinje. Jupiter će potaknuti romantiku. Spajanje pod Jupiterovim blagoslovom daje energiju za velike stvari.

Krajem godine će veze dobiti ogroman poticaj jer najveći planet Jupiter od 9. studenoga donosi nagrade onima u braku. Pruža prilike za rast, vjenčanja i započinjanje odnosa. Trebali biste pričekati do 16. studenog prije sklapanja braka. Ako ste već u braku, onda će se Jupiter usredotočiti na prednosti zajedničkog života. Svijet može biti hladno i usamljeno mjesto i u ovom trenutku ćete cijeniti prednosti života s nekim posebnim na vašoj strani.

Sunce će dodati energiju vašoj partnerskoj zoni od 23. studenoga do 22. prosinca. Ovo je najbolje vrijeme u godini za Blizance u paru. Možete biti posve iskreni jedni s drugima dok vaša ljubav cvate. U ovom trenutku će se vaš život okretati oko partnera i nećete imati vremena za druge ljude i njihove zahtjeve.

Očekujte usporavanje u ljubavnom životu od 5. do 16. listopada. Ako se zaljubite u ovo vrijeme, kasnije ćete promijeniti osjećaje. Ako smatrate da nema više ljubavi, mogli biste se predomisliti nakon 16. studenog. Planetarna energija između tih datuma donosi izazovna vremena i morate biti svjesni da nije sve onako kao što se čini.

Posao

Uvedite neke promjene na poslu. Ako radite u uredu, to ne znači da se vaš osobni prostor ne može isticati. S druge strane, šefovi mogu biti nerazumno strogi. Postavlja se pitanje: što radite ovdje? Blizanci su kreativni i bez slobode ne mogu istinski produktivno raditi. Trebate ozbiljno razmišljati o promjeni radnog mjesta. Ne dopustite da strah posije razorne sumnje. Ako ne uspijete, zaglavit ćete na jednom mjestu, nećete moći poduzeti korak naprijed koji vam je toliko potreban i ubit ćete svoju karijeru. Naravno, ovo je samo jedna od mogućnosti.

Financije

Imat ćete puno novih i zanimljivih poslovnih ideja. Vezi važno je ne zaustaviti se na onome što ste već postigli i ne slušati kolege koji bi mogli uništiti svaki vaš pokušaj. Naučite samostalno donositi zaključke. Ovo je prilika za razvoj profesionalnih vještina koje će vam omogućiti dobru zaradu. Sjetite se da bi ljudi mogli biti ljubomorni na vas. Naravno, to sigurno ne znači da morate sve tretirati sa sumnjom.

Pragmatični prijatelji će vam pomoći kada vam glava zaluta u oblake. Dobro je sanjati ali previše fantaziranja može narušiti vaš položaj u stvarnom svijetu. Ako trebate uzeti zajam i objektivno ne postoji nikakva druga opcija, ne morate se bojati. Pokušajte pronaći prihvatljivu alternativu. Nemojte zaboraviti da vas pravi uspjeh čeka samo na vašem području specijalizacije. Nemojte se truditi ako cilj nije dostižan. Zapamtite da je vrijeme vaš saveznik, ali samo u onoj mjeri u kojoj držite korak s njim.

Zdravlje

S jedne strane, stare ozljede će se ponovno vratiti. Istovremeno ćete imati mogućnost značajno poboljšati zdravlje. To će biti vrlo, vrlo jednostavno.

Ako pušite, trebate prestati. Ignoriranje problema vam neće osigurati uspješan i ugodan život. Pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da će tijekom zime mnogi biti skloni virusnim infekcijama.

Dodatnu pozornost posvetite atmosferi kod kuće. Cilj je udobnost, a istodobno i da nešto promijenite. Nije bitno koliko vremena provodite kod kuće. Želite da to vrijeme bude u ugodnoj atmosferi.

Odmor i dovoljno sna će osnažiti tijelo i duh. To će vam pomoći da se nosite s mnogim problemima. Budite pažljivi prema sebi.

Rak

Ljubav

Zadnja trećina godine je daleko bogatija romantičnim mogućnostima. Način na koji reagirate na ljubav i partnerstva ovisit će o fazi u kojoj se nalazi Mjesec.

Lijepa planeta Venera osvježit će vaše romantično područje od 10. rujna do 5. listopada, a ovo će biti lijepo vrijeme za druženje s nekime tko je ljubav vašeg života. Planet ljubavi može vam omogućiti da vidite svog ljubavnika kroz ružičaste naočale i često ne možete vidjeti njihove mane. Ako ste sami, ljubav može prolaziti pokraj vas. Možda je to netko iz vaše okoline koga do sada niste primijetili.

Sunce osvjetljava vaš ljubavni život od 23. listopada do 23. studenog, a to vam donosi ljubav. Osjećate se dobro i atraktivno. Vrijeme je da izađete sa sretnom i zabavnom osobom. Kada tražite romantiku morate izgledati sretno i toplo, a ne mrzovoljno i ogorčeno.

Kraj godine bit će dobar za romantiku, a od 3. prosinca do Nove godine vjerojatno ćete biti zaljubljeni. To ne znači da će to biti ista osoba s kojom ste započeli godinu. Možda će se, u zadnji čas, pojaviti netko novi. Život će biti dobar i bit ćete sretni zajedno.

Ove godine je Saturn u potpunosti prisutan u vašoj bračnoj zoni. Osjećat ćete potrebu za vjenčanjem ili barem za ozbiljnijim odnosom ili stabilnošću. To bi moglo biti brak iz korisnosti i možda ne postoje tradicionalni oblici ljubavi poput ruža i cvijeća, ali će vam taj odnos odgovarati. Zanemarite komentare okoline. Budite jaki i izdržite.

Pluton je snažno smješten u vašem području odnosa i nastavlja temu moći u odnosima. Možda ste imali koristi kada ste se vjenčali s moćnom osobom ili ste otkrili da u braku postoji igra moći. S druge strane, mogli biste ucijeniti partnera da ostane s vama. Povucite se i sagledajte što se događa. Uklonite svaki pritisak i pustite partnera ako želi otići. Ove godine dajte ljubavi slobodu.

Stvari postaju teže i postoje problemi koji se pojavljuju u vašem ljubavnom životu i odnosu. Moćni Pluton nadgleda vaše romantično područje i pokazuje gdje ljubav počinje kroz koketiranje i geste. Saturn vlada vašom zonom ozbiljnih odnosa. Ove godine će se puno toga događati u ozbiljnim odnosima.

Kada bilo koji od ova dva planeta mijenja smjer, javljaju se izazovi u odnosima. Oko 1. listopada pojavit će se stvari i ljudi iz prošlosti. Saznajte kako prihvatiti ili zanemariti ono što je prošlo i zajedno gledajte u bolju budućnost.

Posao

Moći ćete puno toga ostvariti, čak i više nego što ste mogli zamisliti. Nećete biti zadovoljni s tim. Upravo će vas to nezadovoljstvo gurnuti prema visinama. Rakovi nisu perfekcionisti i to je razlog zašto ćete jednog dana stati. Shvatit ćete da ste dobili ono što ste htjeli. Rakovi koji rade za sebe se moraju pobrinuti za sigurnost posla. Bilo bi poželjnije povjeriti se drugima. Ako znate što želite, onda idite po to. Ako niste sigurni, radije ostanite tamo gdje jeste. Morate nešto poduzeti ako želite napredovati.

Ne biste si smjeli dopustiti ogromne izdatke jer se jednostavno neće isplatiti. Ako želite uložiti veliku svotu u vlastiti ili tuđi posao, razmislite još jednom. Svakako pokušavajte preuzeti kontrolu nad situacijom. Čak i ako ništa ne uspije, dobit ćete važna iskustva i nove lekcije. Na taj način ćete se predstaviti, skrenuti pažnju na sebe, a to će imati pozitivan učinak na vašu karijeru. Samo nemojte ići predaleko jer ne biste trebali izgubiti kontrolu nad sobom.

Financije

Bit ćete izuzetno nezadovoljni svojim financijskim položajem. I najvažnije, za to ćete kriviti sve osim sebe. Niste uvijek krivi za ono što se događa. Međutim, u ovom slučaju će biti ključno nešto sasvim drugačije. Sve se može odviti znatno bolje nego što ste se mogli očekivati. Ovo je sasvim iznenađujuće jer se Rak definitivno ne može nazvati rasipnim znakom.

Promijenit ćete mnoge stvari u životu. Morate biti pažljivi, pogotovo ako očekujete zaista radikalne promjene. Promjena posla neće dovesti do poteškoća. Znat ćete što radite, pa će takav prijelaz zapravo koristiti vašim financijama. Ako se odlučite za preseljenje ili napravite sudbonosni korak, rezultat bi mogao bi biti vrlo loš. Ne govorimo o očitim ili prirodnim gubicima, već o činjenici da biste se mogli pogubiti i početi raditi pogreške. Da biste to izbjegli, kontrolirajte se. Oduzmite svoju prirodnu suosjećajnost i usredotočite se na stvarne stvari. Ako se obratite prijateljima za pomoć, sve bi moglo ići mnogo bolje i bezbolnije.

Zdravlje

Posebnu pažnju trebate posvetiti svom životnom stilu. To znači da bi sportske aktivnosti mogle značajno ojačati vaše zdravlje. Počnite vježbati ujutro i svake večeri.

Ne zaboravite da tijelo ponekad zaista treba odmor. Bilo bi dobro kada biste si mogli priuštiti duži odmor. Naravno, mnogi od vas će odmah reći da to jednostavno nije moguće. Svi vaši napori da ostanete zdravi će pasti u vodu ako nećete dovoljno odmarati. Napokon ćete se moći riješiti viška kilograma i izgledati onako kako ste oduvijek željeli.

Lav

Ljubav

Sunce je u vašoj ljubavnoj zoni kasnije u godini, od 23. do 22. prosinca, a to će zagrijati vaš osjećaj za romantiku. Ovo će biti vrijeme za iskrenost i realno sagledavanje partnera. Iluzije će biti razbijene i partner će pokazati svoje prave boje.

Mladi Mjesec u vašoj romantičnoj zoni 7. prosinca donosi novu ljubav. Dopustite da se ovaj odnos razvije. Ljubav živi vlastitim tempom i ne možete ju prisiljavati da postane nešto za što još nije spremna.

Kada je riječ o ozbiljnim partnerstvima, stvari se mijenjaju. Sada je vrijeme za biranje. Stvarno trebate osobu koja je malo čudna i može izaći na kraj s vama. Ponosite se svojim izborom partnera. Uran je planet koji upravlja bračnom zonom i može dovesti do pravog vatrometa.

Od 12. rujna do 15. studenog život će se ponovno zagrijati jer Mars potiče vašu partnersku zonu i ovaj put možete uživati s partnerom. Ako ste sami, idite i pronađite ljubav. Samo trebate znati što želite!

Izbjegavajte planiranje vjenčanja ili prekid Venerinog retrogradnog hoda od 5. do 16. studenog. Sada ne možete donositi dobre odluke. Ako želite čisti početak ili prekid, pričekajte do 16. studenog prije donošenja odluke, piše portala atma

Kada Uran 7. kolovoza krene naprijed, potrebno vam je strpljenje jer postoji nekoliko dugih tjedana koji mogu signalizirati usporavanje osjećaja. Ovo je vrijeme za nastavak drugih aktivnosti koje radite sami i bez partnera.

Mnogo zajedničkih godina može biti iscrpljujuće pa će vam vrijeme koje ćete provesti odvojeni dobro doći. To je samo ciklus života koji na kraju može dobro funkcionirati. Zaslužili ste biti s nekim tko vas obožava. Ako vas partner ne čini sretnima, možda je vrijeme da ga pustite.

Posao

Možete računati na značajan napredak iako ćete morati naporno raditi. Sada ćete imati veću sposobnost za rad a kolege će biti previše zaokupljene borbama s preprekama. Nećete imati od koga tražiti savjete ali ovo je bonus. Mišljenja vanjskih suradnika mogu stvoriti pomutnju. Ako želite krenuti naprijed, oslonite se na sebe i mobilizirajte svoje resurse.

Kao i mnogi drugi znakovi, morate ćete pravilno i dosljedno pratiti svoje troškove. Ne u smislu da se trebate ograničiti ili spasiti. Vjerojatnije je upravo suprotno. Bit će potrebno ulagati u poslovanje i projekte. Morat ćete dobro razmisliti jer biste mogli naići na dug popis problema koji će se javiti zbog nepažnje. U cjelini, napredak na poslu će biti siguran i stabilan. Niste od onih koji su zadovoljni onime što imaju. U tom smislu, morat ćete pokazati svoju jaku stranu. To znači da će u određenom trenutku biti potrebno pokazati zube. Nećete imati poteškoća s ovim ali važno je shvatiti kada je to stvarno potrebno. Kada to shvatite, čekaju vas nova dostignuća i novi horizonti.

Financije

Bit ćete jedan od mnogih znakova kojima će biti jako bitno potrošiti novac. Čak i ako vam je stalno nezadovoljstvo prirodno stanje, pravi problem je nedostatak stvarnog napretka. Ako želite rezultate, morat ćete se dokazati. To se posebno odnosi na žene jer će im karijera sada biti na prvom mjestu. Barem se neko vrijeme osjećajte kao prava poslovna dama kojoj je karijera sve. To će vam omogućiti značajno poboljšanje financijskog stanja ali s posebnim žrtvama. Osim toga, ovo će razdoblje biti kratko. Zvijezde su sigurne da ćete odmah shvatiti kada trebate početi djelovati i kada trebate smanjiti napore. Muški Lavovi će određeno vrijeme morati urlati, baš kao i lav, kako bi pokazali tko je glavni. Naravno, to će biti potrebno samo u određenom trenutku. U pravo vrijeme, možete očekivati financijski uspjeh. Ako pogriješite … Zapravo, bolje je da ne pogriješite.

Zdravlje

Definitivno ne biste trebali previše raditi jer će to dovesti do problema sa zdravljem. Iako će ovo razdoblje biti prilično stabilno, u opasnosti će biti vaše srce. Trebali biste manje brinuti, dobro se odmoriti i ne zaboraviti da posao nije jedina stvar u vašem životu. Ove godine odmor se može podijeliti na dva dijela, a možete ga provesti na tradicionalnim mjestima (za većinu to će biti obala), te u lječilištu ili odmaralištu u planinskom području. Sada je vrlo važno stabilizirati stanje i ne dopustiti stvaranje novih problema, što može biti posljedica izbjegavanja odmora.

Čuvajte živce jer će problemi s njima imati negativan učinak na cijelo tijelo. Sada ne biste trebali poticati sukobe, a ni pod kojim okolnostima ne biste trebali postati agresor. Ako je situacija već postala ružna, obranite se ali nemojte nikoga izazivati. Veliki dio negativnih situacija koje mogu pogoršati vaše zdravlje je povezano s poslom. Osim toga, trebate obratiti pozornost na vrijeme provedeno kod kuće. Ništa se ozbiljno neće dogoditi ali zvijezde vas savjetuju da promijenite nešto. Potrebne su vam promjene, čak i beznačajne jer bi mogle pokrenuti lančanu reakciju koja će dovesti do potpune promjene pogleda na život.

Djevica

Ljubav

Teški planet Saturn ušao je u vašu ljubavnu zonu krajem 2017., a to bi moglo potaknuti pronalazak nekoga s kim ćete se namučiti. Budite razumni i neka vaša očekivanja imaju podlogu u stvarnosti. Vjerojatno ćete odabrati ozbiljnu osobu i odvojit ćete puno vremen

Tajni planet Pluton je ove godine još uvijek u vašoj ljubavnoj zoni i tu je već nekoliko godina. Ovaj položaj nagovještava tajnog ljubavnika. To može biti osoba koju gledate iz daljine i ništa ne poduzimate. Mogao bi to biti netko iz prošlosti tko vam je nekada puno značio. Bilo kako bilo, to ne pomaže vašoj situaciji. Prihvatite da neki ljudi nisu dio vašeg života. Mogu živjeti u našim sjećanjima ali ne i u našim životima.

Mars opet potiče vašu ljubav od sredine rujna do sredine studenog. Ovo je dobar trenutak da se zaljubite. Budite spremni za korak naprijed i recite toj osobi što osjećate za nju. Nemojte se ustručavati!

Sunce ponovno osvjetljava vašu romantičnu zonu od 22. prosinca do kraja godine. Ovo posebno vrijeme podržava sretan ljubavni život tijekom Nove godine. Neka osoba koju volite zna što osjećate za nju.

Jednom kada se Djevica zaljubi i stvari postanu ozbiljne, situacija se mijenja. Stvarno trebate upotrijebiti svoju intuiciju kako biste lakše odlučili koga odabrati kao svog životnog partnera. Vjerujte svom unutarnjem glasu.

Vaš partnerski planet Neptun je već smješten u vašoj bračnoj zoni. Doživjet ćete nekoliko godina zbunjenosti oko prirode vaših odnosa. Možda su postojala vremena kada ste osjetili da vam ljubav klizi kroz ruke. Vjerojatno partner ne obraća dovoljno pozornosti na vas i možda se osjećate zapostavljeno. Razgovarajte i planirate zajedničke aktivnosti. Ništa ne prepuštajte slučaju.

Krajem godine, od 15. studenog, Mars će ući u vašu zonu odnosa i opet zapaliti stare strasti. Iskoristite svaki trenutak kako biste izgradili odnos kakav želite.

Izbjegavajte beskompromisne promjene kada je Venera u teškom položaju od 5. do 16. listopada jer stvari neće ići po planu.

Kada se Neptun zaustavi, morate se i vi zaustaviti. To vas čeka od 18. lipnja do 25. studenog. U ovim danima jednostavno pričekajte i ponovno izgradite svoj odnos.

Posao

Možete računati na promaknuće. Odmah se pripremite na činjenicu da ćete morati sve odraditi kako treba. Neće biti sreće i pomoći izvana, iako Djevice obično imaju sreće kad su u pitanju pozitivne i sudbonosne slučajnosti. Međutim, sada će sve biti drugačije i ne može se reći da nemate dovoljno snage ili talenta za napredak. Morat ćete se prisjetiti dugo zaboravljenih vještina. U budućnosti će to biti vrlo pozitivno jer će vam omogućiti ostvarenje mnogih planova. Važno je odvojiti zdrave ambicije od sebičnosti i narcisoidnih trendova. Ovo je vrlo važno jer sada ništa ne može stajati između vas i onoga što želite. S druge strane, u stvarnosti, to nije ni takav problem, i neće vam biti teško riješiti se svega onoga što usporava napredak.

Nažalost, mnoge Djevice neće biti cijenjene. Radit ćete i nećete samo ostvariti plan već ćete ga i premašiti. Mnogi ne mogu ni očekivati jednostavnu pohvalu ni financijske bonuse ili nove obaveze. I u tom smislu važno je da se ne zaustavite. Ako nastavite napredovati, sve će se stabilizirati. Djevice najčešće sprječavaju vlastite misli koje su pogrešne i pretjerano oštre. Nadajte se najboljem i nemojte se pripremiti za najgore jer takva taktika vjerojatno neće biti produktivna. Ako su intrige vaša sudbina (što je ponekad slučaj s Djevicama), ne vjerujte nikome i oslanjajte se samo na sebe.

Financije

Sadašnja situacija zahtijeva više rada. Možda ćete odlučiti pokrenuti posao. Ne morate se bojati ovog trenda jer ste marljivi i moći ćete nadvladati sve poteškoće. Mnogi vaši napori neće biti cijenjeni. Neće se raditi samo o nadređenima već svima oko vas.

Sami odlučite kako ćete se s tim nositi. Imajte na umu činjenicu da će to biti samo privremeno.

Teškoće vas neće učiniti slabijima. Naprotiv, takvi aspekti će vas dobro pripremiti za buduća postignuća. Činjenica je da na kraju godine morate doći do važne točke u životu. Naravno, riječ je o financijama. To bi moglo biti bilo što, čak i dobivanje nasljedstva. Možda ne znate što učiniti s dodatnim prihodima.

S druge strane, ne morate biti posebno zabrinuti ako se takvo što ne dogodi. Radite i neka vam posao doista donosi zadovoljstvo.

Zdravlje

Prejedanje ili neishranjenost mogu postati zaista ozbiljan problem. Budite posebno pažljivi u tom smislu, inače biste mogli imati probleme s crijevima. Obratiti pozornost na emocionalno stanje jer je to važan aspekt koji može utjecati na vaše zdravlje. Sada ne smijete kriviti situaciju ni tolerirati depresivna stanja. Važno je ne izazvati stresne situacije. Ove godine ćete imati izvrsnu priliku za ozbiljne i dugoročne promjene. Fizička aktivnost će vam omogućiti poboljšanje zdravlja.

Vaga

Ljubav

Od sredine svibnja do sredine kolovoza, Mars potiče potragu za pronalaženjem partnera, a potom opet od sredine rujna do kraja listopada. To znači da ćete imati aktivan ljubavni život i uživat ćete u odabraniku svog srca. Ta dinamična energija može donijeti prijatelja kao ljubavnika ili ljubavnika koji će postati prijatelj. Sretni ste i puni života, a okolina vas smatra atraktivnima. Vaš životinjski instinkt može biti sila za privlačenje partnera.

Neobični Uran vlada vašim ljubavnim dijelom i može vam ponuditi vatromet i iznenađenja. Iskoristite svaki trenutak kako biste potražili ljubav jer je ljudska potreba imati nekoga. Vjerojatno ćete izabrati partnera koji je na neki način različit. Nemojte tražiti dosadne ljubavnike koje svatko može imati. Izaberite one koji će vas interesirati sljedećih dvadeset godina.

Možda ćete se iznenaditi kada se vjenčate jer to niste planirali. Vaš planet braka je Mars i neće vam dopustiti da gubite vrijeme.

Ako ste u braku, doživjeli ste dugogodišnje izazove jer je Uran već nekoliko godina u vašem partnerskom području i konačno će otići u svibnju. To znači da će se nepredvidljivost smiriti, usporiti i možda će vam čak postati pomalo dosadno. Svi problemi proteklih godina će nestati i stvari će se ponovno vratiti u normalu.

Izazovna vremena za odnose će početi u prva dva tjedna kolovoza čak i uz prethodnu pozitivnu energiju Marsa. Ovo može biti teško vrijeme jer se vaš romantični planet zaustavlja i mijenja smjer. Sada ćete shvatiti volite li nekoga ili ga više ne volite. To saznanje će vas udariti odjednom, bez upozorenja.

Kada je Mars retrogradan od 26. lipnja do 27. kolovoza, vaš odnos može sporije napredovati, ali će i dalje biti aktivan. To će vam dati vremena da udahne i opustite. Razmislite o odmoru. Održavajte ljubav ali isključite pritisak.

Izbjegnite vjenčanja od 5. do 16. studenog kad Venera ne ide naprijed. Vrijeme je da usporite i ponovno procijenite svoj ljubavni život. Nije trenutak za zaklinjanje na besmrtnu ljubav jer neće potrajati. Ako vas netko zaprosi, pričekajte do 16. studenog s odgovorom.

Posao

Imat će dobre izglede za promaknuće. To neće uzrokovati nikakve posebne poteškoće, samo ćete morati pažljivo pratiti što se događa. Vage koji ne rade za sebe morat će nešto promijeniti, vjerojatno odnos prema određenoj osobi ili određenoj vrsti posla. Ne biste se trebali bojati promjena, pogotovo jer bi na kraju sve moglo biti puno bolje nego što ste zamislili. To će vam otvoriti nove mogućnosti za napredak.

Važno je da ćete puno naučiti, razumjet ćete neke stvari i upoznat ćete nove ljude. Ovo će biti razdoblje novih mogućnosti za vas. Niti jedan bonus neće biti radikalan, ali u cjelini te novine mogu lako promijeniti vaš život. U ovom slučaju govorimo o karijeri. Kada su u pitanju druga područja, mogle bi postojati različite nijanse.

Sada ne biste trebali štedjeti s naporima ili sredstvima, ne morate braniti svoju poziciju do samog kraja. Budite što fleksibilniji, ne bojte se ulaganja. Ako vodite vlastiti posao, ovo se razdoblje može pokazati osobito obećavajućim. U ovom trenutku ne možete odbiti nove ugovore. Trebate razvijati poznanstva i širiti svoj utjecaj. Mogli biste se susresti s jedinstvenim situacijama i shvatiti da dosadašnji načini više ne funkcioniraju. U takvim ćete se vremenima morati dokazati. To će vam otvoriti nove mogućnosti i prednosti.

Financije

Sada možete koristiti situaciju, prestati sve analizirati i samo riskirati. To ne znači da biste trebali postati neoprezni. A možda je ludost upravo ono što trebate! Moglo bi imati smisla razmišljati o vlastitom poslu, osobito ako vam to često prolazi glavom.

S druge strane, mnoge Vage se mogu posvetiti kreativnosti i ostvariti dugogodišnje ideje. Sve je to sekundarno, važno je da uživate, a vaša zarada će se također značajno povećati. Za vas je osjećaj zadovoljstva temelj vašeg postojanja.

Mogli biste se okušati u ulozi sponzora ili zaštitnika. Razmišljati o toj ulozi ako nemate novca često nije altruizam, nego čista glupost. Saznajte kako pravilno upravljati financijama i zasigurno ćete znati kada je vrijeme za ulaganje. Ali ako ste jedan od onih koji vole brzu zaradu, čeka vas težak period. Pokušajte promijeniti svoju filozofiju. Ili se brzo mijenjajte ili stisnite zube. Ne morate biti znanstvenici kako biste shvatili što vam preporučuju zvijezde.

Zdravlje

Bit ćete prilično smireni kada je riječ o zdravstvenom riziku. Držite se podalje od pretjerano masne hrane jer bi to moglo izazvati iznenadne probleme s jetrom. Prehrana ne mora nužno brzo dovesti do željenih rezultata. Ako želite smršaviti i lijepo oblikovati tijelo, učinite to bez šokiranja organizma.

Morate spavati ne manje (i ne više) od osam sati. Naravno, bilo bi dobro kada u krevet ne biste odlazili u zoru. Merkur vam savjetuje da jedete između četiri i osam puta dnevno. I ne zaboravite na tjelovježbu.

Bit ćete jedan od mnogih znakova za koje je rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema zapravo nizak. Ako ste izazvani, ne morate se nužno ograničiti ali morate prikladno reagirati. Nikad ne raspravljajte s budalom jer ljudi neće vidjeti razliku između vas. Smirenost je važna i za vas i za vaše zdravlje. Zato naučite primjereno reagirati.

Nemojte žuriti, zadržite pozitivan stav i imati ćete dobro zdravlje.

Škorpion

Ljubav

Romantičnim životom Škorpiona vlada mistični planet Neptun. To pokazuje da očekujete ruže i čokoladu, a planetarna kretanja moraju odgovarati iluziji ili ćete se brzo razbiti. Ako zateknete partnera u otrcanoj odjeći i s neurednom kosom, to je za vas samo poziv na brzo hlađenje. Poštujte činjenicu da i partner ima pravo na loš dan.

Uran pokreće snažnu energiju slobode i ovo nije dobro vrijeme za posesivne odnose. Najbolji način za rješavanje ove zavrzlame je da se opustite i prestanete ograničavati partnera. Svatko od vas ima pravo na vrijeme za sebe i u tome nema ništa loše.

Tjedan dana prije i poslije 7. kolovoza vodite računa o odnosima jer mogu neočekivano krenuti nizbrdo. Možete se naći u novoj vezi i odjednom će se stvari događati suprotno od onoga što želite. Do 6. studenog se stvari malo smiruju. Shvatite ćete da su izazovi tu da vas testiraju.

Imat ćete mali predah od uzbuđenja. To može biti zbog toga što se jedan od partnera odlučio odmaknuti. Ovaj pomak nastavit će se kasnije dok se Uran ponovno pomiče naprijed 2019. godine.

Vaša romantična strana će biti potisnuta oko 25. studenoga kada će se Neptun zaustaviti. U ovom trenutku možete biti zadovoljni jer će se stvari usporiti. Budite manje zauzeti i uživajte u ugodnom ritmu života.

Kao i svi ostali znakovi, izbjegavajte vjenčanja kada je Venera retrogradna između 5. listopada i 16. studenog.

Posao

Držite oči dobro otvorene i ne oslanjajte se na prečace. Morati ćete igrati u timu i morati ćete igrati vrlo vješto. To će vam omogućiti napredovanje. Surađivat ćete s ljudima kojima vjerujete i dijelit ćete pobjede. Ovo će biti odlično vrijeme za testiranje kolega i odnosa s njima. Mnoge stvari će izaći na površinu. Neke od njih su ugodne a neke će biti izrazito neugodne. Sve je u redu, važno je postići željene rezultate.

Sredina i druga polovica 2018. godine bit će puno mirnije vrijeme ako se usredotočite na posao. To znači da se osnove trebaju razvijati u prvoj polovici godine. Kasnije će biti teško posvetiti se temeljnim pitanjima. Ako vodite vlastiti posao, budite kreativni. Pričekajte pravi trenutak i uložite trud u postizanje realnog rezultata. Traže se specifična, brza i precizna rješenja. Na taj ćete način dobiti priliku za daljnji razvoj.

Financije

Smanjite pretjerane nalete velikodušnosti. Drugim riječima, onemogućite pristup novčaniku. Ne samo sebi već i drugima. Izbjegnite posuđivanje novca. Ako trošite sredstva na odgovarajući način, uštedjet ćete ogromna sredstva koja ćete uložiti u kreativne ideje. Nemojte se fokusirati samo na jedan posao. Kreativnost mora ići ruku pod ruku s vašim prodajnim sposobnostima, a tada ćete moći postići odlične rezultate. Sredinom godine se možete naći u teškoj poziciji. Ako se to dogodi, možete biti sigurni da će vam voljeni pomoći. Nemojte zloupotrijebiti njihovo povjerenje.

Zdravlje

Škorpioni mrze odlaziti liječniku ali nećete imati drugog izbora. Nemojte se bojati, neće biti ništa strašno. Kronične bolesti mogu samo malo eskalirati. Čak i ako se možete nositi s grloboljom, kada se pojave potencijalno ozbiljni problemi sa zubima bilo bi bolje da ih ne liječite sami. Otiđite stomatologu jer u ovoj fazi problemi neće biti tako značajni. Mogu se brzo riješiti uz minimalnu nelagodu. Bavite se sobom i svojim emocijama jer će vas organizam izdati onda kada vam to najmanje treba.

Može očekivati još jedno iznenađenje. Ako do sada niste prakticirali siguran seks, sreća stvarno neće biti na vašoj strani. Drugim riječima, nikada, ni pod kojim okolnostima ne možete zaboraviti poduzeti mjere zaštite, inače ćete si stvoriti nepotrebne probleme. Ove godine mnogi očekuju prinovu. Ne biste se trebali bojati problema, trudnoća će ići dobro, bez ikakvih komplikacija.

Merkur ima jednostavan savjet za vas: nemojte biti kakvi inače jeste, budite bolji.

 Horoskop za ostale znakove pročitajte OVDJE

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.