Večeras u Makari klubu uživajte u koktelima i salsa plesu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kontinuiranom organizacijom plesnih večeri u Šibeniku, Makari club u suradnji s plesnim školama, te vodećom školom kubansko-karipskih plesova Salsaton,  nastoji ljudima približiti ples kao komunikacijsku vještinu i sastavni dio kulture življenja. U večeri dobre glazbe i neformalnog plesa, gosti postaju aktivni sudionici programa kojim se nastoji oživiti i ovakav vid društvene zabave.U uzbudljivim plesnim večerima srijedom, sudjeluju čak dvije plesne škole iz Šibenika, a osim popularne salse, plesat ce se i cha cha cha, rumba, samba, discofox, pa mozda i koji valcer blizu ponoci.

U večeri punog plesnog podija, novitet su svakako i plesne radionice u koje ce se ubuduce održavati sat vremena ranije, od 20:00 sati, kada će instruktori davati osnove salse, te standardnih i latin plesova.

Plesači će moći naučiti osnove plesova koje ne poznaju, isto kao i gosti Makari cluba zainteresirani da kroz otvoreni sat plesne poduke, odaberu ples koji im se svida i naprave svoje prve korake.

Na ovaj način vještine plesnih klubova izlaze iz svojih dvorana, i krase podij Makari cluba svake srijede. Uz prigodne cijene koktela naravno.

Početak programa je u 21:00 sat, a ulaz je besplatan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.