UDAJE SE ANTONIJA BLAĆE: Svadba je za mjesec dana, goste očekuje ‘super tulum’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prema informacijama bliskog izvora (podaci poznati redakciji), Antonija i Hrvoje danas su dogovorili proslavu za prijatelje i obitelj u zagrebačkom Golf and country clubu.

Par koji je u dugogodišnjoj vezi na brzinu se odlučio za ovaj termin jer je navodno Hrvoje trebao 28. lipnja biti na jednom sportskom prvenstvu koje je otkazano. Stoga, odlučili su da će svadbu organizirati za vikend 25. i 26. svibnja, jedan dan će biti proslava, a jedan dan veliki ručak.

“Antonija je tražila da na svadbi bude puno Coca Cole zero, votke i Spritea te Jägermeistera. Rekla je kako ona ne bi mogla organizirati svatove godinu dana, njoj je to strašno pa stoga ni ne čudi što je isplanirala sve u ovako kratkom roku. Nema puno posebnih zahtjeva želi samo neke kolače naručiti iz svoje omiljene slastičarnice te žele vatromet. Kaže kako joj je bitno da gosti mogu biti opušteni, da to bude jedan super tulum i da se svi dobro zabave”, otkriva bliski izvor.

Antonija i Hrvoje u posljednje vrijeme održavaju vezu na daljinu. Naime, voditeljica trenutno prebiva u Beogradu gdje se snima X Factor Adria, a Hrvoje u Splitu trenira vaterpolo.

“Tajna uspješnosti, ne samo veze, nego i života je – ne dramiti. Ne doživljavati samog sebe kao najbitnijeg, jer to nisi i u biti nitko nije. I ne treba komplicirati. Nije to tako teško”, rekla je voditeljica svojevremeno u intervjuu za Studio, kada je i otkrila da joj je želja vjenčati se u šibenskoj katedrali.

izvor:net.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: