Tjedan u Makari clubu: Koncert Vatre i tematski stand up ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U tjednu pred nama zanimljiv program pripremili su u Makari klubu. Donosimo vam detaljan raspored događanja:

SRI 26/11 COCKTAIL NIGHT with SALSA dancers – uzbudljiva večer latino ritmova koju upotpunjuju čak dvije plesne škole iz Šibenika i ove srijede donosi pun plesni podij, poduku plesnih koraka, uživanje u koktelima i odličnoj glazbi. Početak programa je u 21:00 sat, a ulaz je besplatan.

Plesna vecer

ČET 27/11 Student special night: ‘WE FOUND LOVE’ by DJ MIKA – nositelj najveće studentske zabave u Šibeniku ovog četvrtka je DJ Mika u večeri pod nazivom ‘We found love’. Uz popularne studentske cijene pića, i ovakvu najavu, zasigurno će biti plesno I pjevno do ranih jutarnjih sati. Početak programa je u 22:00 sata, a ulaz je besplatan.

DJ Mika

PET 28/11 NAS QUATROS Live @ Makari club – u vikend dobro poznatom svirkom uvest će vas Nas Quatros repertoarom najvećih hitova s ovih prostora. Početak programa predviđen je za 23:00 sata, a ulaz je besplatan.

Nas quatros

SUB 29/11  VATRA Live @ Makari club – rođendanski koncert,  kojim će ultra popularni bend čije pjesme ne silaze s top ljestvica, proslaviti 15 godina postojanja benda. Izvest će presijek karijere I predstaviti nadolazeći album. Poznato je da se poziv na rođendan ne odbija, a zajedno sa Šibenčanima plesat će se I pjevati Tango, Saturn I sve prijašnje pjesme. Početak programa najavljen je za 23:00 sata, a cijena ulaznice iznosi 50,00kn.

NED 30/11 Stand up comedy: ‘ŠTIKLOM U MOZAK, LOPTOM U DUPE’ by Marijana Perinić – prvi tematski stand up comedy show o  muško- ženskim  odnosima, po prvi put u Šibeniku!  Tema koja je  nepresušna njiva za vječnu inspiraciju, I u kojoj se svi pronalazimo, razlog je  zbog kojeg  je  dosadašnji  uspjeh showa tako velik i dugotrajan. Do suza će nas nasmijati šibenčanka Marijana Perinić,  Zvonko Kožić iz Zagreba i Krešo Rich iz Slavonije, a najavljena je I nagradna igra. Ne propustite ovaj famozni show. Početak programa najavljen je za 20:30h, a cijena ulaznice iznosi 20,00 kn.

Marijana Perinić

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: