Bit će i dobre glazbe

TikTok, trap cajke, koncerti, festivali, partiji – teme su večerašnjeg panela u ArsenuFoto: Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zanimljiva panel rasprava razvit će se večeras od 19.30 sati u Kući umjetnosti Arsen na kojoj će relevantni gosti razgovarati na čitav niz aktualnih tema iz glazbene industrije i kulturne scene u Šibeniku.

Panel će trajati oko sat vremena, a nakon njega šibenski glazbenici Ante Prgin i Mirko Rak prezentirat će svoje nove glazbene samostalne projekte u programu trajanja pola sata.

Gosti panela interesantnog naziva ‘Nema rocka do TikTok-a’ su Morana Periša iz Tvrđave kulture, Edo Plovanić, osnivač medijske glazbene platforme muzika.hr, Hrvoje Jelković iz kluba Azimut i Ante Prgin, dugogodišnji šibenski glazbenik. Marko Podrug, glazbeni novinar i glavni urednik portala ŠibenikIN naći će se u ulozi moderatora tribine.

Svi oni će, uz poželjno sudjelovanje i publike, razgovarati o trendovima u glazbi, na koji se način glazba danas konzumira i na koji način se stvara, zašto je TikTok najvažnija trenutna platforma za prezentirati glazbu, zašto su trap cajke najslušanija glazba među mladima, ima li šibenska scena bendove i publiku, što nas očekuje u Šibeniku od koncerata i festivala u doba pandemije, kako su se šibenski glazbenici prilagodili novim trendovima u glazbi…, i drugim zanimljivim temama.

A da se ne bi samo pričalo o glazbi, pobrinut će se i dva dobro poznata šibenska glazbara. Ante Prgin dugogodišnji šibenski glazbenik za ovu priliku pokazat će nam svoj novi samostalni projekt u kojem prati trendove te za stvaranje glazbe koristi moderne digitalne tehnike.

Nakon njega, frontmen šibenskog benda The Fogsellers, Mirko Rak kroz svoj samostalni projekt Fikcio Monger publici će predstaviti nove pjesme iz njegove zanimljive glazbene kužine.

Da ne ostane sve samo u teoriji, tribina će imati i svoj praktični dio, pa će tako organizatori iz PARK-a pozvati i sve zainteresirane na radionicu o organizaciji glazbenih događaja u Šibeniku u naknadnom terminu.

Ulaz je besplatan, a covid potvrde nisu potrebne

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.