‘Sweet Journey’ party u Aurori: Ljubitelji elektronske glazbe u subotu dolaze na svoje

Korona je popustila, ljeto je na samim vratima, što znači da se ama baš sve poklopilo za ono što nestrpljivo očekuju svi pravi ljubitelji elektronske glazbe iz Šibenika, Splita, Zadra i cijele Hrvatske.

Bez krune na glavi slobodno možemo najaviti da će svi oni doći na svoje u kultnom klubu Aurora u Primoštenu, gdje će se 20. lipnja održati prvi u nizu ‘Sweet Journey’ partija iza kojih stoji Stjepan Petrović aka SuggaDaddy.

Bogat line up predvodi vjerojatno najpoznatiji hrvatski DJ, Petar Dundov.
O Dundovu zbilja ne treba trošiti puno riječi, svjetski je poznato lice, a nedavno je izdao i svoj novi album. Uz Dundova, za pult 20. lipnja u Aurori popet će se još jedno poznato lice s domaće elektronske scene, DJ Sergej Snooze.

Uz njih, svoj prepoznatljivi zvuk u Aurori prezentirat će i domaći, šibenski dečko DJ Lawrence Klein, mladić koji je već svirao po cijeloj Europi, a između ostalog i na novosadskom Exitu.
U Aurori će te vruće subote na otvaranju ljetne party sezone nastupiti i DJ Paleolitik poznatiji kao Santiago Batacosta, dobro znano ime dalmatinske scene koji je isto svirao na Exitu, te sam domaćin, Stjepan Petrović aka SuggaDaddy.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.