Sve horoskopske ljubavne kombinacije: Rangirano od najsretnijih do najgorih parova

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najsretniji parovi zodijaka

Ovan i Vodenjak – S ovim parom nikada nije dosadno. Svatko uključen uživa u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli raditi stvari zajedno. Bez sumnje je moćni par zodijaka.

Blizanci i Vodenjak – Ovo dvoje imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati na razini dubljoj nego što može većina drugih. Ovaj par uspijeva pronaći ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe – Ovaj par dobro funkcionira zajedno jer znaju tko su zajedno i odvojeno. Ne boje se biti sami i ne smiju se međusobno zastrašiti.

Bik i Rak – Ovo dvoje nadopunjuju jedno drugo.  Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To čini prekrasan odnos.

Lav i Strijelac – Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Ta dva su znaka toliko puna života i zbog toga zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog da postignu svoje ciljeve.

Djevica i Bik – Ovo dvoje gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedan u drugom. Ne možete ih razdvojiti.

Škorpion i Rak – Ova dva vodena znaka su nevjerojatni zajedno.  Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvijek nađu način da se međusobno smire. Oni hrane međusobnu strast.

Vaga i Blizanci – Ovo dvoje imaju snažnu vezu na intelektualnoj razini. Oni stimuliraju jedan drugog mentalno i savršeno funkcioniraju zajedno. One nude jedan drugom prijateljstvo i razumijevanje.

Strijelac i Ovan – Ovo dvoje kreiraju nevjerojatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i dopuštaju da njihova veza stalno raste. Ovaj par može učiniti sve što želi, sve dok si međusobno vjeruju.

Jarac i Bik – Ova dva znaka međusobno doživljavaju veliku kemiju. Oni su dvije ljubavne ptičice koje nitko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osjećaj poštovanja jedan prema drugom i održavaju tijesnu vezu jedan s drugim.

Ribe i Škorpion – Ovaj par je vrlo intuitivan. Oni stvarno mogu reći što drugi misli i treba. To čini njihov odnos vrlo sretnim.

Riba i Riba – Ovo dvoje zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo na dubokoj razini i razumiju svoje razlike. Naravno, suprotnosti privlače, ali ponekad vam treba netko tko shvaća stvari.

Strijelac i Ribe – Ovo dvoje su beznadni romantičari koji nalaze ravnotežu međusobno. Shvaćaju se i žele zadovoljiti svog partnera. Iako mogu biti malo dramatični, oni se dobro slažu.

Djevica i Jarac – Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole se zabaviti. Oni mogu biti ranjivi jedan s drugim i stvarno pokazuju pravilno poštovanje. Oni su savršeni tim.

Lav i Vaga – Ova dva znaka uživaju biti u središtu pažnje, ali iz nekog razloga ne osjećaju potrebu da se natječu jedno s drugim. Dijele pozornost i znaju se brinuti jedno za drugo. Ovo je par koji plijeni svu pažnju na zabavama.

Blizanci i Ribe – Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su mu zahvalne zbog toga. Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno nadopunjuju.

Jarac i Jarac – Da, Jarac dobro funkcionira s istim znakom. Njihove kvalitete su ono što ih privlači. Za one koji nisu znali, te kvalitete su njima izuzetno važne.

Strijelac i Strijelac – Strijelac dobro funkcionira u ovoj kombinaciji s istim znakom jer su na taj način zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, oni mogu postići sve što žele.

Ovan i Blizanci – Ovaj par je uzbudljiv i uvijek radi zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vrijeme zajedno, sretni su.

 

Bik i Ribe – Ovo dvoje si apsolutno odgovaraju. Oboje vole puno odmarati što ide u njihovu korist. Oni također imaju prilično jeku povezanost. Kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpion – Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako se ne moraju osloniti jedno na drugo, mogu to.

Ovan i Djevica – Ovo dvoje si savršeno odgovaraju. Izazivaju jedno drugo da u svemu daju najbolje od sebe. U njihovu odnosu sve teče glatko.

Škorpion i Jarac – To je odnos koji se brzo smiruje. Vrlo su ozbiljni i motivirani. Ako ste Škorpion koji se želi vjenčati ili uživati ​​u paru, morate pronaći Jarca.

Vaga i Riba – Ovo dvoje su toliko odani jedno drugom da ih nikada ništa ne može razdvojiti. Imaju sreće da imaju jedno drugo. Oni čine jedan prekrasan tim.

Vodenjak i  Vodenjak – Ovaj znak vrlo dobro funkcionira s osobama rođenima u istom znaku. Zajedno oni mentalno rastu i međusobno si pomažu na dubljoj razini.

Zadovoljavajući parovi zodijaka

Rak i Jarac – Ovo dvoje imaju ponekih teškoća, ali sveukupno se dobro usklađuju. Oni ispočetka djeluju kao čudan par, ali na kraju pronalaze sreću. Njihovo kućno okruženje prilično je opušteno i zadovoljni su u ovom odnosu.

Lav i Škorpion – Ovo dvoje su pomalo nervozan, ali ipak dobar spoj. Škorpion će s vremena na vrijeme držati reflektore podalje od Lava i, naravno, izazvat će sukob. Ali sveukupno se dobro slažu. Njihove razlike čine ih prilično slatkim parom.

Djevica i Djevica – Djevice se dobro slažu s drugim Djevicama. One se nadopunjuju i vrlo su konzervativne. To je, reklo bi se, ‘kompromisna’ vrsta odnosa.

Blizanci i Jarac – Ovaj par može funkcionirati, iako su sasvim drugačiji. Oni donose različite stvari na stol, jedan ima ono što drugome nedostaje i zbog toga to dobro funkcionira. Sve dok su strpljivi jedan s drugim, ljubav može cvjetati.

Rak i Strijelac – Ova dva znaka nemaju mnogo toga zajedničkog, ali oboje su vrlo opušteni znakovi. Ne svađaju se često u svojim odnosima i obično izbjegavaju sukobe općenito. Sve dok komuniciraju, njihov odnos će biti sasvim u redu.

Blizanci i Strijelac – Ovo dvoje vole tešku ljubav. Oni se međutim međusobno jako oslanjaju emotivno jedan na drugog. To ponekad može biti problem.

 

Rak i Vaga – Ovu dvoje malo previše dobro funkcioniraju. Ponekad ih muči pitanje trebaju li biti prijatelji ili partneri, ali na kraju, sve dok oboje donose pravu odluku odnos može dobro funkcionirati. Ovo dvoje mogu biti zajedno bez drame jako dugo vremena.

Škorpion i Strijelac – Ova dva znaka se uvijek bore jedno za drugo. Imaju vrlo snažne osobnosti i ponekad to može biti problem, ali na kraju, ljubav sve pobjeđuje, zar ne? S takvim sustavom podrške koji ovaj par ima, sigurno pobjeđuje.

Vodenjak i Strijelac – Ova dva znaka su vrlo istraživački nastrojeni i jako dobro funkcioniraju zajedno. Oni su u mogućnosti da zajedno s lakoćom istražuju stvari zajedno. Znatiželja ih veže na načine na koje možda ne možete sasvim razumjeti.

Blizanci i Blizanci – Blizanci obožavaju razgovarati, a tko je bolji za razgovor od osobe koja voli razgovarati. Blizanci se međusobno razumiju na dubokoj razini. Oni prilično dobro funkcioniraju.

Škorpion i Vodenjak – Ovaj odnos može ponekad biti opterećujući, ali postoji veza. Ponekad će se jedan istresti na drugog i to uzrokuje sukob, ali u cjelini su dobar par.

Lav i Djevica – Ova dva znaka mogu biti jedan od najsretnijih parova ako mogu komunicirati jedan s drugim kao što bi trebali. Cijene jedan drugog i prilično su dobar par.

Vaga i Vodenjak – Veza između njih dvoje je vrlo stvarna. Privučeni su jedan drugim čak i kada ne bi smjeli biti. Oni su također i sjajni prijatelji.

 

Vaga i Strijelac – Ovaj par je malo previše društven, ali funkcioniraju. Oni su pozitivna prisutnost kada su zajedno i imaju tendenciju isprobati puno novih stvari. Naime, mentalna veza uopće nije jaka.

Lav i Jarac – Ovaj par je onaj koji većina ljudi smatra neobičnim, ali može funkcionirati. Oni vrlo poštuju jedan drugog i mislim da je to ono što im najviše pomaže. Međutim, Jarac može biti malo iritantan za Lava, ali sveukupno dobro funkcioniraju.

Vaga i Vaga – Vage se mogu međusobno uskladiti u odnosima. Njima je lakše funkcionirati s osobama rođenima u istom znaku. Ali, naravno, ponekad nije sve baš jednostavno.

Jarac i Ribe – Najbolji prijatelji postanu ljubavnici, to je obično način na koji započinju vezu. Iako je to vrlo ispunjavajući odnos, on ima svoje probleme. Oni znaju da su sigurni zajedno i to je ono što je ipak najvažnije.

Djevica i Ribe – Ova dva znaka su vrlo prizemljeni i gledaju prema budućnosti. Oni su orijentirani na ciljeve i zapravo nemaju puno zabave. Za neke, to je idealno, dok drugi to ne mogu podnijeti.

Blizanci i Lav – Ovo dvoje se toliko zabavljaju da je to nestvarno, ali oni zapravo ne rade ništa drugo. Obično, nakon nekog vremena, završavaju tako što se razdvoje, ali ne i na loš način. Oni samo odlučuju da su završili s tim poglavljem i kreću dalje.

Djevica i Vodenjak – Ova dva znaka su prilično različita, ali iz nekog razloga, to funkcionira. Vodenjak donosi dosta zabave u vezu, dok Djevica uči uživati ​​u njoj.

Bik i Bik – Budući da Bikovi vole lojalnost i pouzdanost, oni dobro funkcioniraju u ovoj kombinaciji. Oni znaju kako se brinuti jedan za drugoga i znaju kako izgraditi dobar zajednički život. To je kao da su vam noge na čvrstom terenu.

Ovan i Ovan – Ovan s drugim Ovnom dobro funkcionira jer imaju čvrste temelje i orijentirani su na cilj. Oni znaju kamo idu kroz život i kako će to utjecati na drugu osobu u vezi.

Lav i Vodenjak– Ova dva znaka donose puno uzbuđenja u spavaću sobu, ali nemaju toliko toga zajedničkog. Međutim, oni nisu tako različiti da se ne mogu podnijeti. Jednostavno se slažu da se ne slažu.

Djevica i Strijelac – Ova dva znaka  su jaki i slabi u isto vrijeme. Oni se međusobno nadopunjuju u određenoj mjeri, a zatim pucaju daleko u suprotnom smjeru. To je pogodak ili promašaj s njima dvoje.

Ovan i Lav – Ova dva znaka su sjajni prijatelji, tako da će i ljubavni odnosi funkcionirati dobro. Oni su ipak malo ljubomorni kada je riječ o tome kako provode svoje slobodno vrijeme. Ako nisu zajedno, brinu o onom drugom.

Djevica i Škorpion – Ovo nije najbolje, ali može funkcionirati. Oni pokušavaju podržavati jedan drugog i to je barem nešto. Ali kako kažu, briga za nekoga nije dovoljna da bi stvari funkcionirale.

Rak i Rak – Ova dva znaka su tako povezana da to može biti zastrašujuće. Oni se dobro slažu i prolaze kroz sve probleme s lakoćom.

Ovan i Vaga – Ova dva znaka mogu biti jedan drugome povremeno izvor frustracije. Oni imaju tendenciju da se dosta svađaju i nisu baš najbolji par. Dok to može funkcionirati u nekim slučajevima, mislim da bi bilo bolje uopće ni ne pokušavati.

Rak i Djevica – Ovaj par može biti prilično stabilan ako nauče zajedno prodrijeti kroz patnju onog drugog. Oni izbjegavaju sukobe, iako ponekad to jednostavno ne funkcionira. Komunikacija je ključ za sve odnose.

Djevica i Vaga – Ovo dvoje mogu biti sretni zajedno, ali mogu biti i najgora noćna mora jedan drugom. Često pomažu jedan drugom na najbolji način, ali kad se međusobno naljute, to je kao da se sav pakao sroči na zemlju. Dobivate dobro s lošim.

Bik i Vaga – Ova dva znaka su vrlo ljubomorna i općenito im to ne pomaže. Jednom kad prevladaju te stvari, dobro se snalaze.

Lav i Ribe – Lav donosi stabilnost ovom odnosu, ali nisu uvijek baš najbolja kombinacija. To je zato što su Ribe vrlo potrebiti pojedinci. Ako Lav nema dovoljno vremena za potrebitog partnera, nikad neće biti sretni.

Rak i Lav – Ovo je odnos koji ima minimalne probleme. Stvari prilično dobro funkcioniraju, samo Lav ponekad može biti malo frustriran.

 

Više pročitajte ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: