Sve počinje kvalitetnim snom

Sve češće imate problema sa spavanjem? Možda je vrijeme da promijenite jastuk, a toga niste ni svjesni

ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Svi makar jednom dožive probleme vezane uz spavanje, a ponekad se teško može razlučiti radi li se o privremenim problemima ili je potrebna pomoć stručnjaka. Ignoriranje problema sa spavanjem i poremećaja spavanja može dovesti do zdravstvenih poteškoća i nemogućnosti obavljanja svakodnevnih poslova, piše Tportal.

Nažalost, čak i minimalni gubitak sna može dugotrajno utjecati na raspoloženje, energiju, učinkovitost, sposobnost upravljanja stresom pa čak i na naš izgled.

Nedostatak sna, osim što rezultira slabijom koncentracijom i lošijom memorijom , znatno utječe i na izgled. Samo jedna ili dvije noći nedovoljnog sna drastično utječu na kožu; bore su vidljivije, ten je lošiji, a tu su i neizostavni podočnjaci. Osim umornog lica u nedostatku sna osjećamo i veću potrebu za hranom te kofeinom. Najveći kompliment za početak radnog dana je da izgledamo svježi i odmorni. Što možemo napraviti po pitanju toga? Najveća tajna ljepote je ona što se događa dok sanjamo. Svi dobro znamo da se koža regenerira kroz noć, a za tu istu regeneraciju potrebna je pravilna njega te udoban i lagan san.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.