Sutra treća motivacijska radionica Urbanog inkubatora: Glazbeni festivali – budućnost hrvatskog turizma

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Serija motivacijskih radionica namijenjena mladim inovativnim pojedincima s poduzetničkim duhom se nastavlja. Ovo je treća, od ukupno četiri motivacijske radionice, a gost predavač će biti Mate Škugor, glazbeni promotor i vlasnik tvrtke Žednouhi koncerti d.o.o.

Mate Škugor bavi se organizacijom koncerata i festivala već više od 18 godina. Premda je većinu tog vremena proveo radeći u Zagrebu gdje je dugi niz godina kreirao program studentskog kluba KSET, a nakon toga vodio Muzički salon Studentskog centra u Zagrebu, od 2011. na ovamo sve se više orijentira na djelovanje u svom rodnom gradu Šibeniku. Godine 2011. bio je jedan od četvorice pokretača festivala Terraneo, a od 2014. u istom gradu organizira i festival SuperUho.

Od 2010. godine djeluje potpuno neovisno i svoje projekte realizira kroz tvrtku Žednouhi koncerti.

Motivacijska radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike. Za sve mlade inovativne pojedince ovo je također prilika da dobiju sve dodatne i opširnije informacije vezane uz način prijave u Urbani inkubator 2.0. Kroz projekt Urbani inkubator 2.0 planira se pružiti društvena i fizička infrastruktura mladim ljudima koji žele realizirati svoje poduzetničke ideje. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je gradu Šibeniku sredstva za nastavak projekta Urbanog inkubatora iz programa Poduzetnički impuls 2014., Mjera C2 -Tehnološki parkovi, poslovni inkubatori i poduzetnički akceleratori. Ministarstvo je prepoznalo već započeti projekt oživljavanja stare gradske jezgre uspostavom inkubatora za razvoj kreativnih industrija te ovim sredstvima omogućilo oživljavanje još jednog prostora u staroj gradskoj jezgri. Projekt ukupne vrijednosti oko 1 milijun kuna Ministarstvo je podržalo s  550.000,00 kuna dodijeljenih sredstava.

Prostor Urbanog inkubatora 2.0, u Višićevoj ulici (ex ŠKART) bit će opremljen visoko-tehnološkom opremom za razvoj potpuno novih proizvoda. Nabavkom 3D tehnologija za dizajn i razvoj znatno će se povećati mogućnost razvoja novih proizvoda i otvaranje tržišta lokalnim poduzetnicima. Ulaganje u ove i slične tehnologije i alate omogućit će našim poduzetnicima razvoj novih proizvoda i pružanje novih vrsta usluga na tržištu koje još nije razvijeno i na kojem su mogućnosti za napredak ogromne.

 PROGRAM

 

18:00-18:15 Uvodna riječ u radionicu Mate Škugor
18:15-19:00 Što znači biti poduzetnik? Mate Škugor
19:00-19:15 Pauza
19:15-20:30 Jesu li festivali naša budućnost? Mate Škugor
20:30-20:45 Anonimna anketa za sudionike Urbani inkubator 2.0
20:45-21:00 Vrijeme za izjave medijima

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.