Što horoskop kaže – s kojim znakom vam je suđen najbolji seks?

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iako je dobar seks povezan i s emocijama, na intuitivnoj bazi nekim je znakovima suđeno da iskuse veću strast. Provjerite s kime se poklapaju vaše zvijezde u krevetu

Općenito, u  krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te zračni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama. Iako ne mora biti pravilo, pogledajte što zvijezde kažu o tome koji su parovi predodređeni za eksploziju strasti.

Ovan

Strastveni i nestrpljivi, ovi ljubavnici seks vide kao ultimativnu zabavu pa i bit ljubavnog odnosa. Preferiraju pravu akciju, a ne nježno vođenje ljubavi, a žele to što žele i žele to odmag. Seksualno su najkompatibilniji s Lavom, Strijelcem, Blizancima i Vodenjakom.

Bikovi

Slove kao najsenzualniji od svih znakova, imaju heodnistički pristup seksu i važno im je da je redovit. Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Seksualno su najkompatibilniji s Djevicom, Jarcem, Rakom, Škorpionom i Ribama.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka važno je prvo mentalno stimulirati, vole seksi i nabrijane razgovore, vole razgovor o samom činu, maštanje, pričanje o fantazijama i ideju da su oni vaša. Seksualno su najkompatibilniji s Vagom, Vodenjakom, Ovnom, Lavom i Strijelcem.

Rak

Pripadnici ovog znaka vole osjećaj pripadnosti i sigurnosti, kao i intimnu koja proizlazi iz emocionalne povezanosti, tada im je seks najbolji. Inicijalno sramežljivi, odlični su ljubavnici koji se doista trude zadovoljiti partnera. Seksualno su nakompatibilniji s Bikom, Djevicom, Jarcem, Škorpionom i Ribom.

Lav

Pripadnici ovog znaka pršte od šarma i strasti, a u seksu su inovativni te posvećeni partneru te je s njima samo potrebno prepustiti se i dati im inicijativu. Seksualno su najkompatibilniji s Ovnom, Strijelcem, Blizancima, Vagom i Vodenjakom.

Djevica

Suprotno tome kako djeluju, Djevice su slatke i romantične te ih podsvjesno oduševljavaju zločeste igrice. Seksualno su im najkompatibilniji znakovi Bik, Jarac, Rak, Škorpion i Ribe.

Vaga

Za pravo raspoloženje Vagama treba udvarati i laskati te složiti seksi atmosferu, tada će oni razuzdati svoje strasti. Uzbudit će ih i seksi donje rublje te primamljiv parfem partnera, ali vole i iznenađenja. Seksualno su nakompatibilniji sBlizancima, Vodenjakom, Ovnom, Lavom i Strijelcem.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najveći zavodnici u horoskopu s velikim libidom. Preziru rutinu, a najviše ugode im izaziva partner koji razmišlja slično kao i oni, pa vole adrenalinske izazove, seks na nesvakidašnjim mjestima, lude poze… Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Ribama, Blizancima, Vagom i Vodenjakom.

Strijelac

Oni koji su u krevetu s pripadnikom ovog znaka znaju da je to iskustvo posve različito od svega što su dosad probali. Zadovoljit će partnera i očekivati da on uradi to isto, ali i da to traje satima te zove na još. Seksualno su najkompatibilniji s Ovnom, Lavom, Blizancima, Vagom i Vodenjakom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka čine se potpuno nezainteresirani, no čim ih namamite u spavaću sobu pretvaraju se u seks- životinje, koje se tim “zadacima” posvećuju jednako kao i svemu drugome. Privlače ih pametni ljudi koji će ih zaintrigirati riječima, a seksualno su nakompatibilniji s Bikom, Djevicom, Rakom, Škorpionom i Ribama.

Vodenjak

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, no činjenica je kako imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu, a s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji s Blizancima, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

Ribe

Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni te moraju uživati “protiv svoje volje”. Što je dulji staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, Škorpionom, Bikom, Djevicom i Jarcem. 

izvor:express.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.