Stefan Milenković uoči večerašnjeg koncerta: ‘Imate zaista fantastičnu publiku, koja poznaje i voli glazbu’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

HNK u Šibeniku i Tvrđava kulture organizirali su povodom otvorenja 10. Festivala klasične glazbe ‘Musica Appasionata’  druženje s maestorm Stefanom Milenkovićem i Rohanom De Silvom uoči njihovog koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila. Ravnateljica HNK u Šibeniku, Maja Trlaja, naglasila je kako je iznimna čast biti domaćin dvojici iznimno talentiranih glazbenika.

– Večeras nas zasigurno očekuje jedan predivan koncert i događaj ovog ljeta, ali evo, odlučili smo imati jedno neformalno druženje, kako bi saznali što više o našim gostima, kazala je Trlaja.

stefan milenkovic rohan da silva (4)

Milenković je naglasio kako je predivno ponovo biti u Šibeniku, koji je savršeno mjesto za koncerte.

– Imate zaista fantastičnu publiku, koja poznaje i voli glazbu, koja uvijek lijepo podržava umjetnike na sceni. Drago mi je što sam danas ovdje s Rohanom, kojeg poznajem 23 godine. On je jedan od najznačajnijih klavirista danas. Večerašnji program sadržavat će tradiciju, klasiku i inovaciju jer je svaki umjetnik, zapravo inovator. Ujedno, radujem se koncertu Sudar Percussiona, oni su divni momci, kazao je.

stefan milenkovic rohan da silva (3)

Rohan Da Silva kazao je kako je Šibenik prekrasan grad.

– Prvi sam put ovdje, ljudi su odlični. Kazalište je šarmantno i intimno, idealno mjesto za probe. Veselim se večerašnjem nastupu na tvrđavi, ponajviše zbog ambijenta i pogleda. Samo se nadam da će biti hladnije, vjetar mi ne smeta, zaključio je Da Silva.

Nakon koncerta Stefana Milenkovića i Rohana De Silve, publiku očekuje koncert glazbenika Sudar Percussiona.

stefan milenkovic rohan da silva (1) stefan milenkovic rohan da silva (2)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: