SLAVNI RICHARD GERE U ULOZI BESKUĆNIKA: Potresen sam, nitko me nije primjećivao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom snimanja filma ‘Time out of mind’, Richard Gere se našao u ulozi beskućnika koju je oživio na ulicama New Yorka. Na Facebooku je opisao to potresno iskustvo.

– Kada sam na ulicama New Yorka glumio beskućnika, nitko me nije primjećivao. Osjetio sam kako je to biti beskućnik. Ljudi bi samo prolazili pored mene i gledali me s prezirom. Samo je jedna gospođa bila toliko ljubazna da mi je dala nešto za jesti. Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti – napisao je Gere.

– Toliko često zaboravimo koliko smo blagoslovljeni. Ne bi to trebali uzimati zdravo za gotovo. A ako možemo pomoći nekome, trebali bi. Zato sam, kada sam završio sa snimanjem, hodao okolo, dijelio hranu i po 100 dolara svakom beskućniku kojeg sam vidio. Plakali su i bili veoma zahvalni. Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu – napisao je glumac na svom Facebooku, a ovaj tekst prenosimo sa portala Bitno.net.

Podsjetimo, danas je 10. listopada, Svjetski dan beskućnika, a nedavnu reportažu naše novinarke koja je sa šibenskim beskućnicima provela jedan cijeli dan, pročitajte klikom na ovu rečenicu.

beskućnici

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.