Audio-vizualni događaj u NP Krka

Skradinski buk u četvrtak postaje kulisa dvosatnog DJ seta Lawrencea Kleina

Nacionalni park Krka u četvrtak s početkom u 21 sat postaje kulisa dvosatnog seta poznatog šibenskog DJ-a Lawrencea Kleina, koji će se emitirati na Facebook stranici NP Krka i 20 drugih stranica s više od pola milijuna pratitelja.

– Izvođenje sve popularnije elektroničke glazbe u čarobnom okruženju netaknute prirode Nacionalnog parka Krka nastavak je niza streaminga stranih i domaćih DJ setova na prepoznatljivim hrvatskim lokacijama poput tvrđava sv. Nikole i sv. Mihovila, šibenske Gradske vijećnice i Muzeja Grada Šibenika. Tako će i poznata kulisa Skradinskog buka postati dijelom audio-vizualne razglednice perspektivnog 32-godišnjeg hrvatskog DJ-a i producenta Lawrencea Kleina – najavljuju iz NP Krka.

Video streaming DJ setova, čija je gledanost višestruko povećana uslijed nemogućnosti održavanja nastupa u klubovima i na poznatim festivalima tijekom posljednjih mjeseci, posebnu pažnju posvećuje i odabiru atraktivnih lokacija koje u kombinaciji s kvalitetnom elektroničkom glazbom stvaraju jedinstven i neponovljiv audio-vizualan doživljaj.

– Pridružite nam se u dosad najraskošnijem nastupu DJ-a Lawrencea Kleina s jedne od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija Nacionalnog parka Krka te uživajte u ugodnoj i melodičnoj glazbi koju prate prekrasni kadrovi krške ljepotice na Skradinskom buku snimani sa zemlje i iz zraka – pozivaju iz Parka.

Jedinstvenim spojem umjetničkog izričaja i prirodnih bogatstava stvorena je sinergija sa zajedničkim ciljem promocije šibenskog i hrvatskog turizma u svijetu. Ovakvim oblikom suradnje NP Krka pruža podršku mladom talentiranom šibenskom DJ-u i nagrađivanoj udruzi RatCat koja je svojim angažmanom unijela puno živosti na lokalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni.

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na Facebook eventu Lawrence Klein pres. Krka National Park.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.