Bravo!

Šibenčanin oduševio žiri ‘Supertalenta’, Maja Šuput nije znala da ima opaku konkurenciju za svadbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U osljednjoj audicijskoj emisiji showa ‘Supertalent’ istakli su se brojni kandidati, a među njima i Gabrijel Ivić iz Šibenika koji je uspio osvojiti simpatije žirija i izboriti prolazak u polufinale showa.

Gabrijelu su 22 godine i dolazi iz Šibenika, a uz pjevanje i sviranje, voli i pisati pjesme. Glazbom se bavi od osme godine, kada je krenuo u glazbenu školu, a najsretniji trenutak u životu mu je bio kada je dobio klavir pa je mogao svirati i doma, piše Dnevnik.hr

Završio je osnovnu glazbenu školu i 1.razred srednje glazbene škole, klavir i solfegio. Svira s dvojicom kolega po rođendanima i svim ostalim vrstama proslava, zbog čega je Maja Šuput prokomentirala kako joj je prava konkurencija, no svejedno je uživala u njihovim izvedbama.

– Kada se bavim glazbom volim se staviti u srcedrapajuću situaciju. Za sebe smatram da nisam pretjerano zabavan, ali sam savršen spoj Slavonije i Dalmacije, jer sam rodom iz Slavonskog Broda, a živim u Šibeniku cijeli život, tako da nije moglo bolje. Motivacija mi je pozornica i ono što želim raditi na njoj, i ta buka koju želim ostvarit i prenijeti ljudima – poručio je pa je išetao na pozornicu gdje je otpjevao i odsvirao pjesmu ‘Utorak’ Petra Graše.

– Ovo mi je jedna od najdražih pjesama domaćih! Tu ima jako puno umjetničke slobode koje je tu i tamo otišla u preslobodno pjevanje – komentirala je Šuput nakon nastupa.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.