Sedam gesta kojima će svaki frajer otkriti da mu se sviđate

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prvi signal

Samouvjereno će stajati pred vama

Kada ste nasamo, zainteresirani će muškarac iskoristiti svaku priliku da stane ispred vas dok vam govori, kako bi bio siguran da ste u potpunosti usredotočeni na njega. To, naravno, bez obzira na temu vašeg razgovora nema puno veze s onim o čemu priča, već isključivo želi privući pažnju na svoju pojavu – kao da govori: “Hej, pogledaj me! Dobro me pogledaj.”

Drugi signal

Pokušava vam skrenuti pažnju

Ako mu se sviđate, a uglavnom se susrećete dok ste okruženi drugim ljudima, on će gledati kako da vam odvuče pažnju. To može biti tako da se udalji od vas i potajice vas gleda iz daljine dok priča na mobitel ili, pak, da se igra mobitelom, kemijskom olovkom ili ključevima dok drugi ljudi razgovaraju.

Treći signal

Cijelo vrijeme traži “eye contact”

Pogled direktno u oči očiti je znak privlačnosti. Dobro, i profesionalnosti. A i privrženosti. No, ovdje ne govorimo ni o vašem šefu (iako, nije isključeno), a ni o vašoj mami, nego o frajeru kojemu se sviđate. Dakle, ako vas gleda direktno u oči bilo dok razgovarate ili, još bolje, ako ne razgovarate – budite sigurni, tu ima nešto….

Četvrti signal

Suptilni dodiri

Predugo zadržavanje ruke pri pozdravu, dodir nogom, skidanje mrvice s usne, pomjeranje pramena kose s vašeg lica i slični potezi muškarca u vašoj blizini neupitno govore da mu se sviđate.

Peti signal

Igranje odjećom

Muškarac koji se igra odjećom – dodiruje kragnu, otkopčava košulju, razvlači kravatu, poteže patentni zatvarač jakne gore-dolje… žudi za time da se svuče. Zašto to čini pred vama i u vašem društvu, mislimo da vam ne treba crtati, zar ne!? 🙂

Šesti signal

(kao) Pogreškom vam se javlja

Iako niste imali dogovor da se čujete, nedovršeni razgovor ili, pak, namjeru dopisivati se s njime ili ga nazvati, odjednom, “kao iz vedra neba”, zazvoni vam telefon u znak poziva ili pristigle poruke. S druge strane je on i ispričava se jer vas je (kao) pogrešno nazvao ili poslao poruku na krivu Anu, Ivu, Mariju… (kako god se zvali). Dogodi li se to jednom možete i vjerovati da je slučajno, no dogodi li se i drugi put – sve vam je jasno, na vama je da nastavite igrati igru ili da mu olakšate, piše Gloria.


Pratite nas i na društvenim mrežama: