U veljači i prvi popis izvođača

Seasplash festival na Martinskoj i ovoga ljeta. Najpovoljnije ulaznice već u prodaji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Organizatori najavljuju 19. Seasplash festival koji bi se u Šibeniku na Martinskoj trebao održati od 15. do 18. srpnja, a već u veljači najavu prvog vala ovogodišnjih izvođača.

– Osamnaesti rođendan festivala lani smo proslavili kroz ‘Corona Edition’. Seasplash festival pritom je bio jedan od rijetkih koji se uopće održao tokom prošljeg ljeta, na Martinskoj, lokaciji koja je kao jedina takva proglašena ‘endemskom’ u Europi. Kako smo uspjeli lani, realistično-optimistični iščekujemo ljeto i 19. izdanje festivala. Svjetlo na kraju tunela obasjava i započeta distribucija cjepiva protiv virusa covid-19. Oduševljavaju nas poruke podrške iz cijelog svijeta, a za veljaču najavljujemo najavu prvog vala izvođača 19. Seasplash festivala – poručuju organizatori.

Do tada važi i cijena Super Ranograbilica najpovoljnijih festivalskih ulaznica, koje i dalje uključuju kampiranje sa vlastitom opremom, te višednevni provod na atraktivnoj lokaciji tik uz more, sa cijelodnevnim sadržajima i programima na više pozornica.

– Podsjećamo da svi koji su kupili ulaznice za lanjsko 18. izdanje, a poradi situacije nas nisu mogli posjetiti, iste ulaznice mogu iskoristiti ove godine.

Uskoro će biti objavljen i After Movie prošlogodišnjeg izdanja, dotad pogledaj teaser.


Pratite nas i na društvenim mrežama: