Teško je zamisliti jesen bez ukusnog variva od kelja. Ne samo da je riječ o obroku punom vitamina i minerala koje izvrsno zasićuje i utopljuje, već se može pripremiti za relativno malo novca. Potrebno vam je tek nešto povrća, par kobasica i najosnovniji začini, piše portal Zadovoljna
3. U lonac dodajte kelj narezan na trakice, pa sve podlijte vodom tako da svi sastojci budu pod vodom.
4. Kuhajte sve zajedno dok povrće na omekša.
5. U posebnom loncu napravite zapršku: kratko prepržite sitno nasjeckani češnjak na nešto ulja. Umiješajte žlicu brašna i crvenu mljevenu papriku te sve dobro promiješajte i kratko termički obradite.
- Vinoplod Vinarija ovog vikenda na Poljani opet promovira novi proizvod, a pripremili su i poklone - 5. ožujka, 2021. 15:59
- U Šibeniku zasad tri, a za župana tek dva kandidata. Nije to ni blizu gužvi iz 2017. godine - 5. ožujka, 2021. 13:02
- Zbog kvara na cjevovodu, u petak, 5. ožujka do 15 sati vode neće imati mještani zaseoka Đapići u Oklaju - 5. ožujka, 2021. 11:54
- Gdje pogledati najbolje serije ili uživati u bezvremenskim klasicima? Mi znamo! - 1. ožujka, 2021. 12:47
- Preminuo je legendarni nogometaš i trener Zlatko Cico Kranjčar - 1. ožujka, 2021. 10:22
- Kome smeta ime Rade Končara? U Šibeniku srušen spomenik antifašistima na Raskrižju - 1. ožujka, 2021. 09:46
- Zanimljivi poslovi i dobre plaće: Pogledajte koje tvrtke traže nove radnike u našoj županiji - 27. veljače, 2021. 10:55
- Priobalje osvanulo u magli, a u nastavku dana bura će širiti vidike - 27. veljače, 2021. 08:53
- Gradskoj knjižnici Vodice i Županijskom sudu u Šibeniku Zahvalnica za uspješnu suradnju u izvršavanju probacijskih poslova - 26. veljače, 2021. 20:13
- Recept za prefini puding od vanilije koji se radi bez kapi mlijeka - 26. veljače, 2021. 18:04