Gdje ćeš ljepše

Recept za krumpir sa slaninom: Tako dobar da ga Nijemci jedu i za doručak



Foto: Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hrskavi i sočni krumpiri sa slaninom za doručak se jedu s pečenim jajima, a za ručak ili večeru s kobasicama, mesnim pečenjem – ili bez ičega, piše Punkufer.hr.

Volite li restani krumpir, lako biste se mogli zaljubiti u njemački bratkartoffeln, odnosno prženi krumpir, koji je nešto konkretniji i manje kašast – a divnu aromu i okus mu daje slanina. Tako je dobar, da ga Nijemci jedu i za doručak, s spečenim jajima.

Prvi korak je odabir krumpira; najbolji izbor je voštani, koji se neće raspasti tijekom kuhanja. Potrebna vam je i dobra slanina, najbolje domaća, kao i začinsko bilje poput peršina, sjemenki kumina, majčine dušice ili ružmarina.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.