Pridružite se akciji spašavanja maca sa šibenskih ulica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U cijelosti prenosimo apel članova Šibenske udruge mladih, sekcije Šibenski prijatelji koja nastoji koliko je god je u njihovoj moći zbrinuti što veći broj nezbrinutih životinja. Ovog puta, njihov poziv u pomoć odnosi se prvenstveno na mačke kojih,kao što znamo, na šibenskim ulicama ima i više nego – previše.

Evo kako im možete pomoći.

-Svi smo upoznati sa problemom maca u našem gradu, a i okolici. Trebaju pomoć, i vašu i našu. Nažalost, mi smo se sveli isključivo na oglašavanje, prikupljanje sredstava za veterinarske troškove kad je to potrebno i donacije hrane kad smo to u mogućnosti. Kad malo bolje pogledate, najveći dio posla obavite vi sami, mi smo samo tu da malo poguramo proces. Akcija Kastracija mački će biti akcija u kojoj svi dajemo koliko možemo. A ja se nadam da je to više od lajkanja slika po Facebook-u. 

Da skratim, ukoliko želite biti dio akcije morate znati da je ono što mi dajemo sredstva (skljupljena uz vašu pomoć) i prijevoz ukoliko smo to trenutno u mogućnosti. Privremeni smještaj mace koja je kastrirana, njega, taj dio je na vama.

Javite nam se ukoliko imate u susjedstvu mace koje trebaju kastraciju (A NEMAJU VLASNIKA) ukoliko imate smještaj za nekoliko dana dok se ne oporavi i voljni ste joj pružiti ono što joj je u to vrijeme potrebno. Javite nam se i ukoliko ima vlasnika koji nema mogućnost za platiti kastraciju koja je potrebna. Javite nam se ukoliko trebate savjet. I stalno imajte na umu da je ovo što dajemo, u ovom trenu sve što možemo dati.

Svaka maca koja se kastrira će biti objavljena, sa kontakt brojem, ukoliko joj netko poželi dati dom.

KONTAKT: sibenski.prijatelji@gmail.com

Svoje donacije možete ostaviti u kasici vet.ambulante More ili uplatom na naš IBAN koji glasi HR8624110061120001570 , u korist Šibenske Udruge Mladih Š.U.M. , svrha AKCIJA KASTRACIJA MAČKI.

Ovim putem se želimo zahvaliti Vet.ambulanti More što su nam izašli u susret baš u svemu. Hvala i ostalima za svaku malu donaciju i za svaku macu za koju se brinu.-

Više o akciji, ali i macama koje traže dom možete pogledati klikom na maca.


Pratite nas i na društvenim mrežama: