Poznata imena prva tri izvođača devetog Regius festivala!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marin Ivanović–Stoka, Piknik Park, DJ Rofellos prva su najavljena imena koja će zabavljati partijanere na ovogodišnjem, devetom po redu Regius festivalu koji će se održati na plaži Martinska i to 12. i 13 srpnja. Uz njih, posjetitelje očekuje i još mnogo drugih izvođača u kojima će uživati svi ljubitelji alternativne glazbe.

Inače, ‘Stoka’ je na šibensku scenu već nastupio prije pet godina, a ovog ljeta će na Regiusu predstaviti svoj posljednji album ‘Stara škola kreka-iz tame u svjetlo’.

– Nakon što je prošle godine proslavio 20 godina karijere u zagrebačkoj Tvornici, a krajem godine održao veliki koncert s Neredom u Domu sportova, na Regius dolazi u punoj snazi pokazati zašto je i dalje jedan od najboljih regionalnih repera – priopćili su organizatori Regiusa.

Na Martinsku stiže i mađarski bend Piknik Park, koji već duži niz godina uveseljava publiku diljem Europe, uključujući Split i Zagreb, s hitovima grupe Linkin Park, a ovo će im biti prvi nastup u Šibeniku.

Za neumorne partijanere nezaobilazan je after party za koji će biti zadužen zagrebački DJ, promotor i hip hop aktivist Rofellos koji će pozornicu tresti s tvrdim UK i trap setovima.

Podsjetimo, ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kuna, a nabaviti ih možete na svim Entrio prodajnim mjestima, ali i u sustavu Entrio.


Pratite nas i na društvenim mrežama: