POTPUNO ISKRENO: Kako budući očevi vide ženino trudno tijelo?

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

OČEVI i budući očevi su, skriveni anonimnošću, vrlo otvoreno iznijeli stavove o tjelesnim promjenama na budućim majkama njihove djece. Na pitanje jedna anonimne korisnice na Redditu odgovorili su vrlo iskreno i opširno.

Na pitanje je u samo par dana stiglo preko tisuću odgovora različitih očeva širom svijeta i velika većina trudno tijelo svoje partnerice smatra jednako ili još privlačnijim nego prije trudnoće. Ako ste zabrinuti zbog toga kako vaši partneri vide vaše zaobljeno tijelo, ovi će vas komentari razveseliti, nasmijati te uvjeriti da se nemate čega stidjeti.

“Mogu joj davati komplimente cijeli dan, pisati jebene sonete, ali njoj svejedno padne samopouzdanje”

“I dalje me je seksualno privlačila, ali mi je bila i vrlo smiješna. Visoka je 158 centimetara i, kada je dogurala do sedmog mjeseca, jednostavno je izgledala urnebesno, ali neodoljivo. Tako niska, s tako velikim trbuhom, nisam se mogao ne nasmijati svaki put kada sam je vidio, ali dobro je podnosila šalu.”

“Moja je žena postala zgodnija i ostala zgodnija tijekom i nakon trudnoće. Ne vjeruje mi. Mogu joj davati komplimente cijeli dan, pisati jebene sonete, ostavljati pjesme, šaptati gluposti na uho ili objašnjavati kako voli svaki njezin centimetar, ali njoj padne samopouzdanje i skriva se. Prokleta ženo, vidio sam što ti je dijete učinilo i zbog toga ti ih samo želim napraviti još.”

“Mislio sam da je moja supruga predivna kada je bila trudna. Mislim, mislio sam to i prije i poslije, ali za vrijeme trudnoće tu je bilo nešto više, kao neka primitivna privlačnost zbog toga što nosi moje dijete.”

“Trudnoća je bila velika mentalna barijera”

“Seks mi zaista nije padao na pamet. Nikako nisam mogao izbiti iz glave pomisao da je unutra dijete. Apsolutno volim svoju suprugu i smatram je privlačnom, ali trudnoća je bila velika, velika mentalna barijera.”

“I dalje sam je smatrao privlačnom, ali sam bio prestrašen nadolazećim očinstvom i bilo mi je malo neugodno imati s njom seksualne odnose. Ne mogu objasniti zašto. Ipak jesam, ali ona je inicirala. U drugoj sam trudnoći razriješio sve nepoznanice, znao sam što očekivati pa je su strah i nelagoda nestali i nisam je se mogao zasititi”.

“Moja je supruga visoka 145 centimetara i u sedmom mjesecu nije mogla dosegnuti udaljeni dio kuhinjskog elementa. Kupili smo joj nastavke za papučice automobila kako bi mogla voziti a da trbuhom ne udara u upravljač. Bila je nevjerojatno preslatka. Jednom se kupala i nije mogla izaći van pa je morala vikati i zvati me kako bih joj pomogao.”

“Sve je bilo u redu do osmog i devetog mjeseca kada se pretvorila u trudnosaurusa reksa”

“Često bih joj išao na živce jer ne bih mogao zadržati ruke na mjestu”

“I dalje vidim istu ženu u koju sam se zaljubio i kojom sam se oženio. Potpuno istu. Mislim, dobila je dvadesetak kilograma, ali kao da mi mozak ne dopušta da je vidim drugačije. Naravno, ruke joj više nisu vitke, a bokovi i noge su joj jači, ali nema veze, piše index.hr

“Kada mi je supruga bila trudna s prvim djetetom, libido mi je malo splasnuo. Mislio sam da bih mogao nekako ozlijediti dijete ako se seksamo. Znao sam da se to neće dogoditi, ali jednostavno mi se činilo čudnim. Kada je bila drugi put trudna nekoliko godina kasnije, nisam je se mogao zasititi. Drugi put je nešto bilo drugačije i bila mi je vrlo privlačna.

“Moja mi je supruga nevjerojatno seksi, ne mogu je se zasititi… A volim i strije, ja sam joj ih napravio i ima ih jer mi je dala troje prekrasne djece. To su ožiljci ratnice. Savršena je.”

“Uvijek sam volio njezino tijelo, ali tijekom trudnoće sam postao praktički ovisan o njemu. Često bih joj išao na živce jer ne bih mogao zadržati ruke na mjestu

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.